„A rivalizálásnak vége” – mondta Ronaldo Messiről

2023. szeptember 07. 11:47

A jelek szerint lezárult egy korszak.

2023. szeptember 07. 11:47
CRISTIANO RONALDO

Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldóval a keretében készül a szeptember 8-i, szlovákiai és a szeptember 11-i, Luxemburg elleni hazai Európa-bajnoki selejtezős mérkőzéseire a portugál válogatott. A 38 éves klasszis a szlovákok elleni meccs előtti sajtótájékoztatón beszélt többek között a Lionel Messivel zajlott rivalizálásról is – írta meg a Nemzeti Sport.

Vége a rivalizálásnak

„A rivalizálásnak vége. Ez egy jó, egészséges rivalizálás volt, melyet a nézők nagyon szerettek. Aki szereti Cristiano Ronaldót, nem utálhatja Messit és oda-vissza, mert mindketten nagyon jók.

Megváltoztattuk a futball történelmét.

Kivívtuk az emberek tisztetetét szerte a világon és ez a legfontosabb dolog” – jegyezte meg Cristiano Ronaldo.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Egyszeriember
2023. szeptember 07. 12:46
"Aki szereti Cristiano Ronaldót, nem utálhatja Messit és oda-vissza, mert mindketten nagyon jók." Szép gondolat, csak nem igaz. Lehet, hogy csak egy hangos kisebbség cáfolta ezt napi szinten az elmúlt másfél évtizedben, de hangjuk miatt sokkal többnek tűntek.
Mandiner444hu
2023. szeptember 07. 11:53
Mandiner az új 444 Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink?
hlaci83
2023. szeptember 07. 11:49
Tehát mind2en kiöregedtek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!