Ezzel a kezdőcsapattal megyünk neki a törököknek

2024. március 22. 11:31

Az MTI szerint újoncot avatunk a védelem tengelyében, és félelmetes támadótrióval rohamozunk.

2024. március 22. 11:31
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya a belgrádi Rajko Mitic Stadionban tartott sajtótájékoztatón 2023. szeptember 6-án. Az Európa-bajnoki selejtezősorozatban a magyar nemzeti csapat szeptember 7-én Szerbia vendége lesz.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Kiszivárogtak az első hírek, hogy milyen kezdőcsapattal áll fel a magyar válogatott a Törökország elleni felkészülési mérkőzésen. Az MTI szerint Marco Rossi az alábbi tizenegyet küldené pályára 20.45-től a Puskás Arénában:

Gulácsi – Lang, Dárdai, Szalai – Nego, Schäfer, Nagy Á., Kerkez – Sallai, Szoboszlai – Varga B.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, a magyar válogatott elmúlt évekbeli eredményei magukért beszélnek, ugyanis 2021 októbere óta mindössze háromszor kapott ki, 2022 szeptembere óta pedig veretlen! Marco Rossi hosszú évek alatt gondosan felépítette a csapatot, és az időszerű fiatalítást is profin kezeli és vezényli.

Ez alapján eldőlt tehát a nagy kérdés, Gulácsi áll majd a kapuban a törökök ellen, Dibusz pedig a keddi, koszovóiak elleni találkozón kap lehetőséget. Marco Rossi korábban leszögezte, hogy felváltva védenek majd a remeklő magyar kapusok az Európa-bajnokságig.

Ezt is ajánljuk a témában

A védelem közepén Willi Orbán sérülésével út nyílhat Dárdai Márton bemutatkozása előtt, Szalai Attila pedig értékes játékperceket kaphat a freiburgi mellőzését követően, a hátsó hármas tagja még ciprusi légiósunk, Lang Ádám is.

Középpályán a jelenlegi keret válogatottsági rekordere, Nagy Ádám mellett Nego, Schäfer és a fél Európa által körüludvarolt Kerkez játszhat, a támadóharmadban pedig a félelmetes Sallai, Szoboszlai, Varga Barnabás rohamozhat. Nem lennénk a török szövetségi kapitány, Vincenzo Montella helyében...

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­A­ ­d­­ö­g­­­ö­­­s­­­ ­­l­­­á­n­­y­­o­­k­­­ ­­v­­­á­r­­­n­­­a­­k­­ ­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
gyaloggos
2024. március 22. 19:10
Hm...., Hm.... és Hm..... DÁRDAI első válogatott meccse, és Szalai tényleg nincs játékban. MEGLTJUK !
gyaloggos
2024. március 22. 19:08
PMike! GYURCSÁNYT túlértékeled, ha azt feltételezed, hogy ez saját kútfőből: "nem kicsit, nagyon" (by fletó)." EZ nem az övé, csak a tények kedvéért, erre ő nem képes!
levi87
2024. március 22. 15:18
Ez bukta lesz ebben a felállásban. Szalai nincs jó formában, Dárdai most játszik először, elől pedig három olyan játokos akik nem jönnek vissza védekezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!