Fogta magát a török kapitány, és jól megdicsérte Rossi csapatát, valamint a Puskás Arénát

2024. március 22. 06:14

Vincenzo Montella azt mondta, azért esett a választásuk a magyar csapatra, mert több felállást és taktikát képes alkalmazni egy meccsen belül.

2024. március 22. 06:14
MONTELLA, Vincenzo

Nyitókép: Zeki Celik török labdarúgó (b) és az olasz Vincenzo Montella, a török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya sajtótájékoztatót tart a másnapi, Magyarország elleni barátságos mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2024. március 21-én. MTI/Koszticsák Szilárd

 

Vincenzo Montella, a török labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya ismeri a magyar kollégáját, Marco Rossival egy strandon futottak össze, azóta rendszeresen beszélnek egymással – írja a Magyar Nemzet. A két szakember a pályán nem találkozhatott egymással, Rossi (59) tíz évvel idősebb Montellánál (49), s amikor az AS Roma egykori csatárának karrierje beindult, Rossi már légiósként szerepelt.

A magyar válogatott elmúlt évekbeli eredményei magukért beszélnek, ugyanis 2021 októbere óta mindössze háromszor kapott ki. Marco Rossi hosszú évek alatt gondosan felépítette a csapatot – jegyezte meg Montella. A törökök olasz szakvezetője 

gyönyörűnek nevezte a Puskás Arénát, amelyet korábban még nem látott, szerinte meccs közben biztosan még szebb lesz, ahogy a szurkolók megtöltik.

Ütőképes csapatokkal mérkőzünk meg az Európa-bajnoki felkészülés során, mert semmi értelme papíron gyengébb ellenfelekkel játszani, abból nem tanulunk és nem fejlődünk – mondta a török válogatottat 2023 szeptembere óta irányító Montella, hozzátéve, a magyar csapatra azért esett a választásuk, mert több felállást és taktikát képes alkalmazni egy meccsen belül.

 


 

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­­ö­g­ö­s­­ ­­­l­­­á­­n­­­y­­­o­­­k­­ ­­v­á­­r­­n­a­k­­ ­­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­𝗡
tizennyolcfok
2024. március 22. 12:24
"Fogta magát a török kapitány, és jól megdicsérte Rossi csapatát, valamint a Puskás Arénát" ez a fogalmazás érettségin sem menne át kettessel. a mandinerre persze jó lesz, itt nincs elvárás, csak tóninak kell engedelmeskedni.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. március 22. 09:49
MACARISTAN?? Ezek már tudnak valamit. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Reszelő Aladár
2024. március 22. 08:31
Korrekt, ahogy mindenki nyilatkozata, aki tudja, hogy európai 10-20. legerősebb csapat vagyunk. Ez pont annyi, hogy vannak nálunk jobbak, de 3 pontot hazai pályán nagyon ritkán adunk bárkinek is. Ahogy ma sem fogunk. Hajrá Magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!