Fontos hiányzója lesz a válogatottnak, ezzel nagy esély nyílhat Dárdai bemutatkozása előtt

2024. március 21. 15:51

A kiváló formában lévő légiósunk a törökök és a koszovóiak elleni találkozót is kihagyja.

2024. március 21. 15:51
null

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Alighogy visszatért ősszel szerzett sérüléséből, újra remek formába lendült az RB Leipzig csapatkapitánya, Willi Orban – most azonban kisebb sérülést szenvedett, így kénytelen kihagyni a 2024-es év első válogatott mérkőzéseit. A középső védő közelítőizom-problémával küzd, így Marco Rossi szövetségi kapitány nem számolhat vele sem a pénteki, sem a keddi válogatott összecsapás során – jelentette be az olasz mester a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón.

Ezzel megnyílhat az út Dárdai Pál fia, a Hertha BSC játékosa, Dárdai Márton bemutatkozása előtt, aki rendkívül fontos poszton, belső védőként először húzhatja magára a meggypiros mezt.

Mint ismert, a válogatott pénteken a törököket, négy nappal később pedig a koszovóiakat látja vendégül a Puskás Arénában.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­ö­g­ö­s­­­ ­­l­­á­n­y­o­­k­­­ ­­­v­­­á­­­r­n­a­­k­­ ­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Reszelő Aladár
2024. március 21. 17:14
Jó lett volna látni 3 bundesligás belső védőt látni egyszerre a pályán, de így is meg fogjuk oldani. Nyárra kell rendben lenni mindenkinek. Holnap meg ott leszünk és szurkolunk.
Interista
2024. március 21. 16:57
Orbán Willire nagy szüksége van a válogatottnak. Mielőbbi gyógyulást.
nemmondom
2024. március 21. 16:20
Ezen a két meccsen semmi akadálya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!