Dibusz Dénes nagy bejelentést tett, ezek lesznek az utolsó mérkőzései

2024. március 21. 11:52

A jövőjéről beszélt a Ferencváros válogatott kapusa.

2024. március 21. 11:52
DIBUSZ Dénes

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Dibusz Dénes interjút adott a Nemzeti Sportnak, amelyben szóba került a hálóőr jövője is.

Arra a kérdésre, hogy az idei lesz-e az utolsó Európa-bajnoksága, úgy felelt: „Való igaz, szép lassan benne leszek a korban. Alighanem ez az utolsó Európa-bajnokságom. Ezért is lenne jó pályára lépni Németországban. De ha másként alakul, és ezúttal is a kispadon ülöm végig a meccseket, akkor sem ugrom le az ötödikről…

Ami pedig a közeljövőt illeti, a mostani fejemmel legfeljebb a világbajnokságig látok”

– mondta a válogatott kapus. Dibusz Marco Rossi azon döntéséről is kifejtette véleményét, mely szerint felváltva fognak védeni Gulácsival az Eb-ig. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
paracelsus-2
2024. március 21. 15:19
Csak kulát ne tegye be a kapuba a mester, mert idő előtt el fogunk bukni!
baluka70
2024. március 21. 12:48
Csúnya lenne ,ha nem kapna legalább egy meccset az EB-n. Sok pontot hozott a hatalmas bravúrjaival. Szerintem vonalon a világ legjobb kapusai között van.Kijönni nem szeret,de nekünk Fradistáknak ez a szerencsénk,mert különben simán a PL-ben védhetne:))
2024. március 21. 12:24 Szerkesztve
kevés focistáról mondható el, de Dibusz Dénes tényleg példakép. Úgy futott be élsportolói karriert, hogy mellette tanult is, diplomát szerzett. Mindamellett tényleg egy okos, higgadt játékos, aki képes akár összetett mondatokban is beszélni.
chief Bromden
2024. március 21. 12:15
Itthon még 10 év simán meglehet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!