Meglepően értékelt a Fradi pireuszi veresége után a vezetőedző

2024. február 15. 22:08

„Igazi poklot akarok hazai pályán!” – jelentette ki Dejan Sztankovics.

2024. február 15. 22:08

Mint arról beszámoltunk, 1–0-ra kikapott a pireuszi pokolban, de nyílt maradt a Fradi görögök elleni Ekl-párharca. Varga Barnabás révén csak lesgólig jutottak a zöld-fehérek a fantasztikus hangulatú athéni találkozón.

„Nagyon jól játszottunk, de a második félidőben túlzottan visszahúzódtunk. Remekül felkészültünk, taktikailag is jó munkát végeztünk, de ezzel együtt is kikaptunk, ilyesmi előfordul a labdarúgásban. Így is minden esélyünk megvan, hogy Budapesten megfordítsuk a párharcot. Otthon más mérkőzés következik majd” – értékelt a csereként beszálló Muhamed Besic az M4 Sport riporterének.

Ezt is ajánljuk a témában

„Nagyon fájó, hogy a meccs végén gólt kaptunk. Sajnos néhány centiméteren múlt, hogy nem lőttünk gólt az elején, az első negyedórában mi irányítottuk a játékot. Kiegyenlített volt a találkozó, de nagy helyzetet az egész félidőben nem alakítottak ki a görögök, egyetlen fejest kellett csak védenem. Hatvan percig jól néztünk ki, voltak szép támadásaink, de féltem, hogy akkor elvisz a hév, utána már érződött, hogy becsúsznak hibák és nehezebben érünk vissza. Főleg, mert a görög cserék is jól szálltak be.

Egy fokkal jobb helyzetből várjuk a visszavágót, mint tavaly a Leverkusen ellen”

– jelentette ki a meccset közvetítő M4 Sport csatornán a négy fontos védéssel záró Dibusz Dénes, aki rekorderként 406. alkalommal állt a Ferencváros kapujában.

A ferencvárosi játékosok csalódottan köszönték meg szurkolóik támogatását a pireuszi éjszakában
Fotó: MTI/Illyés Tibor

A sportcsatorna helyszíni stábjának a két vezetőedző, Jose Luis Mendilibar és Dejan Sztankovics egyaránt higgadtan mondta el véleményét a látottakról a 90 perc után.

„Az első félidő elképesztő volt, megvalósítottuk, amit terveztünk, be is találtunk, de 5-6 centiméteren múlt, hogy nem jutottunk korai vezetéshez. Számítottunk rá, hogy változás áll majd be a szünet után, miután az Olympiakosz minőségi, gyors játékosokat küldött a pályára.

A hajrában elveszítettük a szervezettségünket, ettől függetlenül boldog vagyok és büszke, mert a hozzáállásunk méltó volt a Ferencvároshoz.

Jól kielemeztük a meccset, be is következett, amit vártunk, de a nyomás és a fáradtság felőrölt bennünket. Egy hét múlva készen állunk majd a visszavágóra! Minden nyitott, jó kvalitással rendelkeznek a görögök, de egy hét múlva mi leszünk otthon, igazi poklot akarok hazai pályán!” – tekintett előre a szerb vezetőedző, Dejan Sztankovics.

„Nem jutottunk még tovább, van előttünk egy visszavágó, de kezdetnek jó ez az eredmény. Remélem, nem úgy nyitunk majd Budapesten, mint ma. A Ferencváros nagyon jól kezdett, aztán, ahogy ment előre a meccs, úgy javultunk fel. A visszavágón sokkal jobban kell teljesítenünk. Ellenfelünk elfáradt, mi pedig sikeresen kihasználtuk, és a cserék is jól szálltak be a mérkőzésbe, így elégedett lehetek” – mondta a győztes debütálása után Jose Luis Mendilibar, az Olympiakosz vezetőedzője.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2024. február 16. 08:49
a fradi vereségének minden jóérzésű ember örül, mert gusztustalan csapat, mint a ruszki ügynökök idehaza
zakar zoltán béla
2024. február 16. 08:36
PAKS KTE ZTE MTK-PASSZ!
mikes8
2024. február 16. 07:21
Kedves szerkesztők! Miért nincsenek kitiltva innen ezek a liberálfasiszta szemét trollok?
Caruso
2024. február 16. 06:23
Tehát ezek, ők a fradi játékosok. Hát elmentek ti a picsába, ezekre megy el a magyar adófizetők pénze. Van még fehér a fradiba?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!