Máris fegyelmi eljárás indult az Újpest új edzője ellen

2024. február 15. 15:24

Az MLSZ Fegyelmi Bizottságának elnökének nem tetszett Mészöly Géza nyilatkozta a Diósgyőr elleni győzelem után.

2024. február 15. 15:24
MÉSZÖLY Géza

Ennél szebben, jobban nem is kezdhette volna harmadik újpesti pályafutását Mészöly Géza. Az Újpest labdarúgócsapata kilenc forduló után ismét nyert, a hétvégén 2–1-re győzött a DVTK otthonában, s a csapat új vezetőedzője boldogan nyilatkozott a meccs után.

„Tudtunk váltani egy picit, kellettek a beszálló játékosok is, itt most például Franklinre gondolok. Hát nem szerettem én se játszani egy ilyen nagydarab feka ellen, aki megtartja és megcsúsztatja a labdákat. Szerintem kulcsfontosságú volt, hogy ő be tudott jönni” – mondta Mészöly a találkozót követően.

Nos, ezek a mondatok nem tetszettek a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottságának elnökének, mert Ádámosi György fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el Mészöly ellen 

a Diósgyőr–Újpest FC mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján elhangzott nyilatkozata miatt – számol be az MLSZ honlapja a legfrissebb fegyelmi határozatról szóló értesítőjében.

Azt nem részletezték, hogy mi áll a vizsgálódás hátterében, de valószínűleg a „feka” szó verte ki a biztosítékot Ádámosinál, amivel Mészöly illette a játékosát, a nigériai Franklin Saserét.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robi54
2024. február 16. 15:21
Nem is feka a helyes,hanem a néger.
díszponty
2024. február 15. 19:38
És ha azt mondta volna, hogy rózsaszín elefánt? Akkor az állatvédők jöttek volna mint a falovak lovasai? Menjen minden ilyen mlsz pontentát meg mindenki a büdös francba. A feka az feka és kész. De még a nigger is stimmelne.
hoci74
2024. február 15. 19:11
A Fradi egy arabnéger feka csapat,muszáj simogatni őket... Lehet Kubatov szólt oda,hogy na nehogymár bántsa valaki az Ő egzotikus kisállat kereskedését...
Secerror
2024. február 15. 17:45
Azt a túlmozgásos fontoskodó hülye ádámosit kéne kiszórni onnan. Meg az érintett játékos(ok)nak kiállni az insta-tiktök-face-akármilyenmocsok profiljában és kinyilatkozni, hogy ez így igenis rendben van és semmi sértő nincs benne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!