Marco Rossi szerint nem mindenki szereti a válogatottat, szégyelljék magukat!

2023. november 16. 21:32

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya egyenes ágon juttatta ki a csapatot az Európa-bajnokságra, de nem tud önfeledten ünnepelni.

2023. november 16. 21:32
ROSSI, Marco

Mint a Mandiner beszámolt róla, 2-2-es döntetlent ért el Bulgáriában, ezzel megszerezte az egyenes ági kijutáshoz szükséges egy pontot, s sorozatban harmadszor vesz részt a kontinensviadalon. Marco Rossi szövetségi kapitány másodszor kormányozta ki az Eb-re Magyarországot. Az olasz-magyar szakember öröme nem felhőtlen, elsőként a hektikus szófiai mérkőzésről beszélt.

Ezt is ajánljuk a témában

Mi a kispadon azt hittük, hogy a meccsnek gyakorlatilag vége van, amikor egyenlítettünk. Egyszerűen irreálisnak tűnt. De ez jellemző ránk, nem tudunk semmit sem elérni szenvedés nélkül. Ezúttal a lefújásig végig szenvedtünk. Örülök, hogy ott vagyunk az Eb-n, de az a mód, ahogy tettük elképesztő és annyira feszültséggel, stresszel teli volt, hogy nehezen tudom átélni ezt a pillanatot” – mondta az M4Sportnak a szövetségi kapitányunk.

A mai napon őszintén szólva nem emlékszem, hogy hány nyilvánvaló gólhelyzetet alakítottunk ki, és mindegyiket elpuskáztuk. A kihagyott lehetőségek és a kapusuk bravúrjait követően elkezdtünk küzdeni, de továbbra is meghiúsították a próbálkozásainkat. 

Az elejétől kezdve túl bonyolítottuk az életünket, megnehezítettük a dolgunkat, hiszen hülyeségeket csináltunk. 

Kettős emberelőnybe kerülhettünk volna, végül egy maradt, de azt meg kellett volna tartanunk. És nem voltunk annyira okosak, hogy megőrizzük az emberfórt. Nem vagyunk elég érettek ahhoz, hogy jól olvassuk a mérkőzést, annak alakulását. Rengeteg fiatal van a csapatban, javulnunk, fejlődnünk kell e tekintetben. Szerencsések voltunk az utolsó percben, a labdarúgás Istene úgy döntött: megérdemeljük ezt a közvetlen kijutást az Európa-bajnokságra” – üzent és fohászkodott Marco Rossi, aki nem rejtette véka alá a véleményét, miszerint sok az ellendrukker Magyarországon.

Büszke vagyok a játékosokra. Nehéz számomra élvezni ezt a pillanatot azért, mert túl sok szenvedéssel járt. 

A játékosoknak, nekem, minden magyarnak, aki szereti a magyar válogatottat, hiszen nem mindenki szereti. Sok magyar van, aki nálam jóval kevésbé szereti a válogatottat, és jó lenne, ha szégyenkeznének!

 Ennek ellenére el szeretném mondani, hogy rendkívül hálás vagyok mindenkinek, az összes játékosnak, mert elképesztő erőfeszítéseket tettek le az asztalra. Hibákkal együtt, de ettől függetlenül nem adták fel ma sem, akárcsak a múltban. Hálás vagyok a labdarúgó szövetségnek, az elnöknek, történelmet írt azzal, hogy zsinórban harmadszor kijutottunk az Európa-bajnokságra” – fogalmazott Marco Rossi.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

 

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. november 19. 13:24
Én szakmai szemmel nézem a válogatottat mint cselblogger, Szalai oxi gólja volt a csúcs eddig, de ő sajnos visszavonult - a lényeg, hogy valóban vannak brilliáns megoldások, de Váczi Zoli óta nem volt olyan válogatott futballista aki képes lett volna 4-5 emberen Maradonaként átszlalomozni. Egy igazi cselezőjátékos régóta hiányzik a magyar válogatottból. nem most hanem évtizedekről beszélünk. A foci csapatjáték de mégse, talán a 70-es Vb bajnok brazil válogatott volt a legjobb eddig Pelével Jairzinhoval, Rivellinoval.
Sulammit
2023. november 18. 16:28
Ne üzengess idióta! Mondd el személyesen a véleményedet, már, ha mered. Savanyú a szőlő ugye, teeee gonosz!
Bendzsó Boy
2023. november 18. 14:41
Bartuskó egy mocskos kommunista magyargyűlölő féreg! Utoljára 52 éve jutott ki a válogatott egyenes ágon az EB-re, most tartalékosan sikerült! Nem értem miért kell az emberek vérnyomását ilyen moslékok írásaival ( epeömléseivel) az egekbe emelni? A tehetségtelen szarjankók mindig a sikereseket mocskolják,igazi komcsi mentalitás! Ideje volna ennek az állatfajnak követni a dinoszauroszok példáját!
ProletarFC
2023. november 17. 19:33
Az biztos, hogy most sem volt világverő formában a válogatott - elég pocsék meccs volt, már a litvánok ellen megmutatkozott a formavesztés, de gratulálok a válogatottnak és Rossinak, mert megcsinálták. ennyi. Nem ellendrukkerek vannak, hanem politikai gumicsontdobáló elme háborodottak :D Bartus meg fogja a labdáját és vigye a térre és gyakoroljon, hogy ott legyen az EB-keretben. Még bármi lehet belőle, a japán bajnokság elsőosztályában van 53 éves hátvéd és a félelmetes angol aranylabdás szélső Sir Stanley Matthews is csak 50 év körül hagyta abba a pályafutását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!