Elárulta Szoboszlai, miért görcsölhet be a válogatott meccseken (Videó)

2023. november 07. 16:50

A középpályás szerint a Liverpool meccsein nem szokott ez történni vele.

2023. november 07. 16:50

Pénteken beszámoltunk róla, hogy a Fodball Youtube-oldalán tűnt fel egy remek hangulatú beszélgetés a világ egyik legjobb középpályásával, a magyar válogatott csapatkapitányával, a Liverpool világsztárjával, Szoboszlai Dominikkal.

Szoboszlai Dominik az interjú során elárulta, hogy a Liverpoolban többet fut, mint a válogatott meccseken. „Lehet, hogy nagyobb a teher, meg ugye cséká vagyok, figyelnem kell több dologra, legyen az bármi.

Próbálom mindenkiről levenni a terhet, hogy mindenki szabadon tudjon játszani”

– árulta el Szoboszlai.

Az interjú ezen részét itt tudják megtekinteni:

@fodballhu Szoboszlai jobban bírja a PL-t mint a válogatottat 😮‍💨 #fodballhu #premierleak #foryou #szoboszlaidominik #szoboszlai #foci ♬ eredeti hang - FODBALL

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: IAN HODGSON / AFP

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízisz
2023. november 07. 19:53
Z. Szeretne nagyon megfelelni a hazai pályán, túl stresszeli magát, ami miatt pont az ellenkezőjét éri el... Ez minden más esetben is igaz... Egy jó magyar terepauta lánynak kellene kilazítani őt... 💯🥰💤
billysparks
2023. november 07. 19:38
YouTubeRight2Laugh-Tamas Nem tudom miért van ez a jelenség, amiről írsz. Mármint, hogy a magyar csapat ellen szurkolnak. Én utálom a kommunistákat, utáltam a Kádár-rendszert, de soha még csak meg se fordult a fejemben, hogy ne a magyar csapatnak szurkoljak. Félelmetes, hogy milyen szintűre nőtt ez az eurogyűlölet, amely az eurokommunistákban növekszik, minden bizonnyal tehetetlen dühükben, hogy nem tudnak hatalomra kerülni önerőből. Ez a frusztráció okozza náluk az öngyülöletet, szaknyelven, az okiofóbiát. Ez egy sajátos emocionális rekació, amellyel leplezni próbálják kisebbségi komplexusukat, hasonló a fensőbbséges megnyilvánulásaikhoz, miközben mélyen magukban tudják, hogy alsóbbrendű emberek a normálisakhoz képest. A liberalizmus egy mentális betegség és ezek a látható jelei ennek a betegségnek, amelyet könnyen észrevesz bárki, aki normális énképpel rendelkezik. Az már egy Dunning- Kruger jelenségre világító dolog, hogy ezt büszkén hírdetik, a nyilvánosság előtt kérkednek vele.
YouTubeRight2Laugh-Tamas
2023. november 07. 18:16
Nemzeti válogatottunk!🇭🇺 Évek óta megfigyelhető, hogy nagyon nagy az elvárás velük szemben. Ezzel a nyomással nehezebb játszani! Függetlenül attól, hogy győznek vagy veszítenek én személy szerint szurkolok, remélem nem kevesen vagyunk így ezzel! Az Andorra meccsen nem tudom, ki az aki már nekik kezdett szurkolni, de hogy.. Nem akkor kell szeretni őket, ha megy! Akkor könnyű! Amikor nehezebb akkor kell a támogatás👍
Kóborló
2023. november 07. 17:46
Abban igaza van, mert látható, hogy valamiért "nem mer" erőből támadni, játszani. Ha tényleg ilyen probémája van, hogy a Csapatkapitányi poszt elveszi a figyelmét és a harcos játékkedvét, akkor ne legyen kapitány! Ne legyen kapitány, kérem Rossi urat tegyen erről. Korábban a kapitány kinevezésénél nem csak játéktudásra figyeltek, hanem korra is. Lehet mást válaszatni helyette és akkor játszhatna teljes erőbedobással, nem kellene másra figyelnie!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!