Exkluzív interjú készült Szoboszlai Dominikkal angliai otthonában – mutatjuk! (VIDEÓ)

2023. november 03. 07:59

A világsztár egy magyar stábot fogadott oldott, baráti jellegű beszélgetés keretében.

2023. november 03. 07:59

A Fodball Youtube-oldalán tűnt fel egy remek hangulatú beszélgetés a világ egyik legjobb középpályásával, a magyar válogatott csapatkapitányával, a Liverpool világsztárjával, Szoboszlai Dominikkal. Az interjúban kerülték a kattintásvadász bulvártémákat, így aztán 

Dominik kedvére mesélhetett a játékának elemeiről, a Liverpoolba való beilleszkedéséről és az idáig tartó útról, a különböző edzésmódszerekről, az apai szigorról, de még a focisták esetében ritkán taglalt magányról is. 

Tartalmas, őszinte és mély beszélgetés során, eddig sosem látott közegben beszél Szoboszlai minden lényegesről, ami a fociszerető magyaroknak, vagy a Liverpool-drukkereknek érdekes lehet, köztük igazi kulisszatitkokról is.

A teljes videót megnézheti itt:

Nyitókép: YouTube

 

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
agenda
2023. november 23. 20:37
Kedves Kék Pólós Fiatalember! Ön a kérdező - nem kellene megtanulnia jól beszélni (hangképzés, ritmus, beszéddallam stb)? Értem a Sz.Dominik beszédét (pedig nem ő a profi(?) kérdező), de az Ön beszéde nem érthető - még úgy sem, hogy leállítom és visszatekerem a felvételt. Legyen szíves a hallgató közönség számára is érthetően artikulálni, ha kérhetem.
reepcze
2023. november 03. 17:50
Jó gyerek ez a Dominik. Őszinte, finom humorérzék, az a félreérthető (és félre is értett) magabiztosság... Lehetőleg ne bántsátok. Az apjánál is megnyomta a piros gombot, mi pedig csak lessük, mi történik 2D-ben. Szerettem volna, ha a focis kérdések mellett szó esik az LFC-ről, mint "brand"-ről. A stadion hangulatáról. Pl. a folyosón csak ennyi: "Ez [a tábla] azért van, hogy emlékeztesse legényeinket, hogy kikért játszanak, és emlékeztesse az ellenfelet, hogy ki ellen játszanak." És az egész stadion... Kész pszichológiai hadviselés. Meg a csapat. Ezek örökké vigyorognak, ugratják egymást, a csk. Mikulás ajándékkal készül, Jota 7-es mez felmutatása, meg ilyenek. Kíváncsi lettem volna, ez milyen volt a Lipcsében.
manitowoc
2023. november 03. 11:37
A nap mint nap közölt Szoboszlai-cikkek helyett/mellett a Mandiner igazán foglalkozhatna a többi 49 (negyvenkilenc) magyar játékossal, aki - már 8 éve - "az európai négy legjobb ligában, a spanyolban, a németben, az angolban, meg az olaszban JÁTSZIK." Micsodaaa? Hogy még közel sincs ennyi? De hiszen Orbán megmondta! 2007. április 1., Felcsút. Orbán Viktor: "Én azt gondolom, hogy el tudunk jutni oda 7-8 év alatt, hogy legyen 50 (ötven) olyan magyar játékos, aki az európai négy legjobb ligában, a spanyolban, a németben, az angolban, meg az olaszban JÁTSZIK. Tehát nem kispados, meg azt írják róla, hanem aki minden héten kezdőként játszik." Forrás Videó 9:50-től: https://www.youtube.com/watch?v=leElrZLTwok
manitowoc
2023. november 03. 11:08
Mandiner: Szoboszlai Dominik - "a világ egyik legjobb középpályása" - "a Liverpool világsztárja". Mit mondjak... a mi derék Mandinerünk (nap mint nap) túltolja a biciklit. A valóság: A középpályán leggyakrabban védekező és támadó középpályásokat különböztetnek meg. Szoboszlait a támadó középpályások közé sorolják, és a támadó középpályások (CAM) egyik 100-as rangsorában jelenleg a 31. (harmincegyedik) helyen áll a mi "világsztár"-nak titulált focistánk: https://www.fifaratings.com/position/center-attacking-midfielder
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!