Ez lehet a magyar csapat halálcsoportja az Eb-n

2023. november 23. 14:25

Az UEFA elkészítette a kalapok végleges beosztását.

2023. november 23. 14:25
null

Kedden késő este lezárultak a labdarúgó Eb-selejtezők, már csak a pótselejtezők vannak hátra. A 2024-es Európa-bajnokság sorsolása december 2-án lesz Hamburgban, az UEFA azonban már elkészítette a kalapok végleges beosztását. Íme:

Az Origo Sport szerint ezek alapján számba vette a papíron legnehezebb és legkönnyebb beosztást Magyarország számára.

LEGNEHEZEBB: Franciaország, Magyarország, Horvátország, Olaszország

LEGKÖNNYEBB: Németország, Magyarország, Csehország, Szerbia

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. november 23. 23:04
Persze mindegy a csoport addig, míg mondjuk a románok be nem mákolják magukat Németország, Szlovénia, pótselejtező C (várhatóan Görögország) közé. Ahogy az sem lesz mindegy, ha megkapjuk Portugáliát, Hollandiát és Olaszországot. Kb ők hárman azok, akik ellen az elmúlt időkben abszolút nem ment. Amúgy a 2-es kalap kicsit gyengébbnek tűnik mint a 3-as és a 4-es is részben erős lesz. De monjduk mindkét kalapból van 66% esély, hogy ne legyen annyira durva. Jegyezzük azt is meg, hogy ugyan a 3. helyezett is továbbjut, de ott jó eséllyel egy első kalapos csoportgyőztes jön majd szembe...
bunko-jobbos
2023. november 23. 20:20
LEGNEHEZEBB: Franciaország, Magyarország, Horvátország, Olaszország Nagyjából egyetértek. Franciao. helyett lehet Portug., Spanyolo., meg a többi. Az is nehéz mind. A 3. kapaban meg a legnagyobb szívás szerintem még Hollandia. :-) LEGKÖNNYEBB: Németország, Magyarország, Csehország, Szerbia Ez viszont rossz kombináció. Az első midnegy, de talán Németország a legkönnyebb, mert most egy picivel, de csak egy picivel rosszabb formában vannak. A 3. kalapban viszont szerintem SZlovéni a leggyengébb. A 4.ben meg Finnország vagy Észtország. Persze nem biztos, hogy ők ki fognak jutni. :-) De mindegy, mert nagyon sok mindentől függ. Pl. ha már valamelyik erős csapat továbbjutott és mi utoljára meccselünk velük, vagy megsérül valaki nálunk (mondjuk Orbán) atb. atb. Először is bármi lehet, másodszor meg itt már minden csapat elég jó. Mindegy, továbbjutunk a csoportból. ;-)
Lombi
2023. november 23. 17:02
Ez egy eb lesz. Jól kell focizni. A csoportból van esélyünk továbbjutni, bárkik ellen. Utána viszont nem lehet hibázni. Ha nem így lesz, akkor meg amúgy, de az biztos. Ha a csapat a maximumot hozza, akkor tök mindegy hol végzünk. Egy csomóan nem lesznek bajnokok, pedig mindenki azért megy oda. Jó játékot szeretnék látni, szép győzelmekkel, vagy ha úgy, akkor akár vereséggel is, csak harcos és büszke legyen.
zavulon
2023. november 23. 16:18
Nem pont lexarom? De! Lesz három jó mérkőzés, és remélhetőleg legalább egy negyedik. Ha lesz ötödik az csak a meggypiros koktélcseresznye. Ennyi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!