„I'm Szobosexual” – elképesztő kommentek sorjáznak Szoboszlai Insta-posztja alatt

2023. szeptember 28. 12:05

Gulácsi, Kerkez, és persze a Liverpool sztárjai sem hagyták szó nélkül Szoboszlai gólját.

2023. szeptember 28. 12:05
Szoboszlai Dominik Instagram-bejegyzése a Leicester City elleni FA-kupa mérkőzésen lőtt gólját követően

„BANG” – mindössze ezzel a rövid szöveggel posztolt egy a Leicester ellen lőtt bombagólja utáni gólörömről készült képet az Instagramon Szoboszlai Dominik. A bejegyzésre óriási mennyiségű reakció érkezett, többek közt a magyar labdarúgó válogatottbeli és Liverpooli csapatársaitól. 

„Kicsi erőt tegyél még bele!” – fűzte hozzá némi iróniával Gulácsi Péter, válogatottunk hosszú sérülést követően visszatért kapusa Szoboszlai lövéséhez. 

„Alles klar❤️💪🏻” – azaz egyértelmű, írta Kerkez Milos, a Bournemouth hátvédje, akinek kommentjére több Liverpool szurkoló is úgy válaszolt, hogy sokan nagy örömmel látnák őt is a klub mezében.

„Igyál továbbra is matét” – írta a világbajnok csapattárs, Alexis Mac Allister, utalva arra, hogy a mérkőzés előtt megkínálta Szoboszlait az argentinok tradicionális italával, az élénkítő hatású maté-val.

 „Milyen matét adtál neki? Ezentúl mindig ezt kell innia! Haha” – fogalmazott az uruguay-i Darwin Núnez.

„Micsoda gól!” – kommentelte a gólpasszt jegyző japán klubtárs, Vataru Endó.

„Dirr🚀” – írta Kiss Ádám humorista.

„8️⃣😮‍💨” – viszonylag tömören fogalmazott Trent Alexander-Arnold, a Liverpool csapatkapitány-helyettese.

„Boom 🔥🔥” – jegyezte meg hasonlóan lényegre törő módon Szoboszlai volt lipcsei csapattársa Christopher Nkunku, aki nyáron igazolt a Chelsea-hez.

„😮‍💨” – nem bonyolította túl a Liverpool hivatalos Instagram-oldala sem.

„Szobooo 🚀” – kommentelte a Real Madrid ifjú sztárja, a blancóknál hét mérkőzésen hat gólt szerző csodaközéppályás, Jude Bellingham. 

„Oh la la” – Fabrizio Romano, a labdarúgópiac területére szakosodott olasz sztárújságíró is csak ennyit tudott hozzátenni.

„Ez illegális” – írta a szintén volt lipcsei klubtárs Benny Henrichs, aki korábban is kommentelt érdekes dolgokat Szoboszlai posztjai alatt.

„I'm not gay, I'm Szoboszexual” – ezt pedig már egy rajongó kommentelte a poszthoz. Segítség a fordításhoz itt található.

Nyitókép: Szoboszlai Dominik Intstagram-oldala

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. szeptember 28. 17:13
A feje mikor robban fel csukában?
ToIeranciaterror
2023. szeptember 28. 16:33
Ez egy nem mindennapi gól volt. Ezt még én is megtudom állapítani, mint laikus, de a reakciók mindezt alátámasztják. :)
Reszelő Aladár
2023. szeptember 28. 14:52
Itt most az image építés zajlik. Azt, hogy milyen focista azt már eddig is tudták. Itt most több követőre és több TV nézőre mennek. Magyarországon már ké sportkedvelő között állandó téma Dominik és a Liverpool szereplése. Amikor pedig építeni kell, akkor az ilyen megoldások segítenek a legjobban. Eddig 2 góld rúgott, de egyik sem az "öreganyám cekkerrel a kezében típusú volt, hanem kifejezetten nehéz és látványos megoldások. Ilyet várunk tőle még sokat. Hajrá!
Nagyvakond
2023. szeptember 28. 14:05
Tényleg nem kekeckedni, nem kötekedni, nem finnyogni szeretnék, de... Hogy is mondjam... Szoboszlai (minden bizonnyal) nagyon jó focista, nagyon nagy dolog, hogy bevették a Liverpoolba, emelem kalapom stb., de az a tapasztalatom, hogy az "istenítések" sorozata után a "nép" egy-két botlás után olyan otrombán szokott a ló másik oldalára esni, hogy azt rossz, kínos nézni. Vagy csak nekem sok ez. De amúgy őszintén: tényleg éljen sokáig, fusson be nagy karriert, szeressék, legyen boldog!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!