Megint Steven Gerrardéhoz hasonlítják Szoboszlai bombagólját

2023. szeptember 28. 09:58

A magyar klasszis a Leicester City ellen szerzett óriási góljáért odáig vannak a szurkolók. Ön szerint is hasonlít a Liverpool legendás 8-asának találatához?

2023. szeptember 28. 09:58
Szoboszlai Dominik, a Liverpool FC játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Liverpool FC-Bournemouth mérkőzésen Liverpoolban 2023. augusztus 19-én.

Ahogy arról beszámoltunk, Szoboszlai Dominik szerdán a Leicester City elleni ligakupa mérkőzésen megszerezte második gólját a Liverpool színeiben. A magyar labdarúgó a második félidőben, a 65. percben állt be, és alig telt el 5 perc, amikor nagyjából 20 méteres távolságból óriási gól rúgott a jobb felső sarokba.

A Liverpool drukkerei természetesen odáig vannak a gólért, és az elmúlt hetekben mutatott teljesítménye alapján az egekig dicsérik a magyar labdarúgót. 

 

Egyes szurkolók odáig mennek, hogy már a Liverpool legendás 8-asához, Steven Gerrardhoz hasonlítják, sőt utódjának tekintik a magyar játékost,

 

ami góljait elnézve nem véletlen. Az egykori csapatkapitány, a Liverpool történetének egyik legkedveltebb játékosa nem egyszer vette be hasonlóan az ellenfelek kapuját, és a drukkerek természetesen meg is találták Gerrard egyik olyan gólját, amelyre valóban nagyon hasonlít Szoboszlai találata. Íme: 

@ftbl.edison.13 Szoboszlai is a special player 🇭🇺💫 #liverpool #szoboszlai #gerrard ♬ back to the old house - ꨄ

Egyébként nem ez az első eset, hogy Szoboszlai gólját Gerrardéhoz hasonlítják. Íme a korábbi videó, az első találatról és Gerrard valóban hasonló góljáról:

Ön szerint melyik gól emlékeztet jobban Gerrard találatára? Írja meg kommentben!

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. szeptember 28. 20:19
Félelmetes! Elképesztő hasonlóság! Félelmetes! Hajrá Dominik!
Wolfram004
2023. szeptember 28. 14:48
Ezt a sok Szobolszlai cikket úgy hívjuk, hogy PR. A céljuk Szoboszlai sztárolása, rajta keresztül a magyar foci népszerűsítése.
Oeregfiu
2023. szeptember 28. 12:52
Talán még gyakrabban lenne szükség a Szoboszlaival foglalkozó cikkekre. Egy külön riportert kellene alkalmazni, aki naponta áhítattal méltatná a fiatal sportembert.
zolka50-52
2023. szeptember 28. 10:55
Valóban szép gól, de ilyet már rengeteget láttam, és nem csak Szoboszlaitól. Mire föl ez a nagy ováció?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!