Angol legendáéhoz hasonlítják Szoboszlai gólját (VIDEÓ)

2023. szeptember 05. 08:28

Ugyanaz a helyzet, ugyanaz a rúgótechnika, csupán jó pár év különbséggel.

2023. szeptember 05. 08:28
Newcastle United v Liverpool FC - Premier League

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy Szoboszlai Dominik megszerezte első Premier League-gólját az Aston Villa ellen.

A közösségi médiában terjed a videó, amelyben párhuzamba állítják Szoboszlai Dominik gólját Steven Gerrard egyik korábbi góljával.

Elképesztő a hasonlóság.

Szinte ugyanaz a helyzet, a rugótechnika is megegyezik, sőt a gólt követő ünneplés is.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Stu Forster/Getty Images

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Squalline
2023. szeptember 05. 10:44
Az osszes kultuszon es sztarolason fanyalgo kommentelonek. Nem, azaz NEM Szoboszlai hajpolja magat. Es nem is a magyar sajto hajpoltatja. Csak atveszi. A liverpool tobb millios nezettsegu oldalai es azok marketingesei csinaljak. Es ez uzlet is. A srac kinezetre es habitusra is tokeketes sztartipus. Peldaul az angol csajok mar a neve emlitesere borzongani kezdenek. Amikor kinn sztaroljak, szep csendben szamolgatjak, hany polot es bogret adtak el. Mar most lehet, hogy visszahozta a 60 millio fontos arat. Kivalasztottak tudatosan sztarolasra is. Ez van. Inkabb kivanjatok minden jot ennek a sracnak es azt, hogy elbirja ezt a nyomast. Abbol is latszik hogy kiveteles fazon, hogy egyelore birja.
Mandiner444hu
2023. szeptember 05. 10:21
Térdeplő Szoboszlai Woke Dominik
need-info
2023. szeptember 05. 09:11
Szoboszlai gólja öngól volt, mert a labda érintette a védőt és az iránya megváltozott. Még a vak is látja. Kicsit sok lesz ez a hype.
bajai__
2023. szeptember 05. 08:58
Már erős túlzás ez a Szoboszlai-kultusz. Sok sikert neki, de csak egy focistáról van szó, semmi több.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!