Kapufás bombagól – másodszor is betalált a Liverpoolban Szoboszlai Dominik (videó)

2023. szeptember 27. 22:18

Megszerezte a vezetést a csapatának.

2023. szeptember 27. 22:18
null

Alighogy beállt, máris gólt szerzett a Liverpool-Leicester Ligakupa-meccsen Szoboszlai Dominik. A magyar válogatott játékosa csereként állt be csapatába a 65. percben, és öt perccel később gólt szerzett, ezzel 2-1-re módosította az állást.

A július elején Liverpoolba szerződő magyar focista ezzel második gólját lőtte vörös mezben. Emlékezetes: az elsőt a hónap elején játszott Liverpool-Aston Villa bajnokin szerezte a 3. percben. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

A mérkőzés végeredménye 3-1 lett, a portugál Diogo Jota talált be utolsóként a vörösök részéről.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Átoperált Kiscsoportos
2023. szeptember 28. 10:29
Tényleg jó ... de ha majd 10-ből 10-szer ... legyen csak 7! ... mert ez ugyan a jobb felsőbe ment, mehetett volna a jobb alsóba is. Ha ezt bármikor tudná, az első félórában megrúgná így a maga 4-5 gólját és mehetne fürödni meg a pénztárhoz a célprémiumért. :)))) Vagyis most így sikerült ... :)))))))) ---------- "Hány tanuló jár az iskolába? (iskola Svédországban) Körülbelül háromszáz, ugyanis más településről is érkeznek hozzánk. Megvan a romantikája. Keresztül a fenyveseken jönnek a tanulók ide. Ingyenes taxival. Ez a bizonyos "más" rendszer miként épül fel? A tanárokon kívül, az iskolában dolgoznak kisegítő tanárok vagy szabadidő tanárok. Ők is pedagógusnak tanulnak. Sok intézményben van tanuló-asszisztens is, aki szociálpedagógusként a gyerekek mindennapjaiban vesz részt. Minden iskolában van ápolónő és gyermekorvos. Ugyanígy van biztonsági szakember, aki a gyerekek közti konfliktusok megoldásában is segít, de a szünetben a kicsikkel is játszik."
iimre
2023. szeptember 28. 08:43
Hát, nem ívelgette, az biztos… :)
Felvidéki MAGYAR
2023. szeptember 28. 07:48
Igen! Ezt szeretnénk látni a válogatottban is! Mióta kikerült Liverpoolba, minden meccsét nézem. Jó látni, hogy alapembere lett a csapatnak! Csak így tovább Dominik!
Stingary76
2023. szeptember 28. 07:35
Teddy meg hozzá baszta a tévéhez a sörösüveget, aztán elment bőgni a klotyóra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!