Kutyának nevezte volt csapattársa Szoboszlait

2023. augusztus 10. 12:06

Meglepő stílusban szólította meg egy volt lipcsei csapattárs a Liverpoolhoz igazolt magyar labdarúgót.

2023. augusztus 10. 12:06
Szoboszlai Dominik labdarúgó az EM Sports menedzserirodájában tartott sajtótájékoztatón 2023. július 4-én. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya az RB Leipzigtől a Liverpool FC-hez igazolt.

Meglepő hozzászólás érkezett Szoboszlai Dominik legfrissebb Instagram-posztjához, ráadásul egy volt lipcsei csapattársától. A magyar labdarúgó egy képet tett közzé, amelyen a Darmstadt elleni mérkőzésen Luis Diazzal annak gólját ünneplik, amely Szoboszlai gólpasszából született. A bejegyzéshez hozzászólt Benny Hendrichs, aki a magyar középpályás csapattársa volt előző csapatában, a RB Leipzigben. Azt nem tudni, hogy a „kutya” megszólítást sértésnek szánta-e, vagy ez egy bevett becenév volt, amelyen korábban Szoboszlai Dominikot szólította, de reméljük, az utóbbiról van szó! 

Szoboszlai Dominik és Luis Diaz ünnepli utóbbi gólját a Liverpool Darmstadt elleni felkészülési mérkőzésén
„Let’s go kutya” – írta Szoboszlai bejegyzéséhez Benny Hendrichs
Forrás: Szoboszlai Dominik Instagram-oldala

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
euphorbiapulcherrima
2023. augusztus 11. 10:31
......éés ?
Wahari
2023. augusztus 11. 05:32
Ez szleng. Azt jelenti, egy falkában vannak. Ez nem sértés, hanem a barátság kifejezése.
Kecmec
2023. augusztus 11. 02:00
Szerkesztők így fogjátok kinyirni Szoboszlait és a mi idegeinket is..... apropó senki nem mászik hegyet , Lagzi Lajcsi netán Havas ? Ha már nincs semmi akkor inkább Demkó..,.. vicc volt!
SzaboGeza
2023. augusztus 10. 21:52
Az irigyek kutyáznak!!!:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!