Jó hírt kaptak Szoboszlaiék – mégis pályára léphet Mac Allister a Newcastle ellen

2023. augusztus 23. 17:52

Az angol labdarúgó szövetség a Liverpool fellebbezése hatására megváltoztatta döntését.

2023. augusztus 23. 17:52
Liverpool's Egyptian striker #11 Mohamed Salah (2L) appeals to referee Thomas Bramall as he sends off Liverpool's Argentinian midfielder #10 Alexis Mac Allister (C) during the English Premier League football match between Liverpool and Bournemouth at Anfield in Liverpool, north west England on August 19, 2023. (Photo by Darren Staples / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

Ismert, Szoboszlaid Dominik csapata, a Liverpool 3:1-re legyőzte a Kerkez Milossal soraiban az Anfield Roadra látogató Bournemouth csapatát a hétvégi Premier League mérkőzésen (a meccs legjobbjának pedig épp Szoboszlait szavazták meg). Tette ezt annak ellenére, hogy a bíró egy kemény, de egyértelműen nem szándékos belépő után az 58. percben piros lapot adott a csapat másik új szerzeményének, a világbajnok argentin Alexis Mac Allisternek. 

A kiállítás a szabálytalanság mértékétől függően 0-5 mérkőzésre szóló eltiltással is járhat. Íz argentin középpályást pedig először 3 meccsre tiltotta el a szövetség, ám a Liverpool fellebbezett, így felülvizsgálták, és végül megváltoztatták a döntést. „Macca” ezek szerint ott lehet a Newcastle elleni hétvégi bajnokin, ami nagy megkönnyebbülést jelent Liverpoolnak, hiszen az átigazolási időszak játékosmozgásai eredményeként elég vékony a középpályájuk, és egy ilyen minőségű játékost nehéz pótolni. 

A tavaly épp a vörösöket megelőző, és ezzel a Bajnokok Ligája-szereplést jelentő negyedik helyen végzett Szarkák ellen pedig különösen fontos lenne a győzelem, így Szoboszlaiék örülhetnek kulcsjátékosuk szereplésének. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Darren Staples / AFP

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!