Tokiói tanulságok: Kozák Danuta

2021. augusztus 20. 11:39

„Még igazából nem fogtam fel, hogy mit értem el” – nyilatkozta a hatszoros olimpiai bajnok.

2021. augusztus 20. 11:39
null

Kozák Danuta ötszörös olimpiai bajnokként utazott Tokióba. 2012-ben kettő, 2016-ban három aranyérmet nyert. Tokióban ismét három számban indult. Egyesben a negyedik helyen végzett, párosban Bodonyi Dórával a harmadikon. Csipes Tamara egyéniben megelőzte, párosban viszont Danuta végzett Tamara előtt. Aztán a két magyar kajak-királynő a négyesben egy hajóban evezve már nem talált legyőzőre.

Kozák Danuta immáron hatszoros olimpiai bajnok, ezzel a legtöbb ötkarikás aranyéremmel rendelkező hölgy sportolónk. Tokióból megérkezve a Mandiner Sportnak adott exkluzív interjújában azt is elárulta, miért vágyott már nagyon haza.

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2021. augusztus 21. 09:51
Danuta! Köszönet a hihetetlen erőfeszítésért, munkáért! 6x-os olimpiai bajnok vagy! Isten éltessen még sokáig, hogy ezt a tudást a fiataloknak is át tudd adni.
balbako_
2021. augusztus 20. 15:17
Ahogy az elszánt arcocskáját nézem itt még nincs vége a történetnek és ehhez a Jóisten adjon neki erőt, egészséget!
Gullwing
2021. augusztus 20. 14:12
Hatszoros olimpiai bajnok!!!! Én annak is örültem volna ha az olimpiát idehaza láthatom.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!