Kolozsvári Vasutas

2010. május 17. 12:34

Egy fordulóval a vége előtt második bajnoki címét szerezte a valamikori Kolozsvári Vasutas, ma CFR Cluj. Erdély fővárosának focistái újra a BL főtábláján indulhatnak az ősszel.

2010. május 17. 12:34

A két éve a BL-t is megjárt csapat az őszt megint a BL főtábláján kezdheti. Mint az Agres ellen megnyert (és 21 ezer ember, azaz telt ház előtt játszott) bajnoki utáni díjátadón a klubtulajdonos Pászkány Árpád megjegyezte: a csapatnak a közönség volt a tizenkettedik, de néha a tizenegyedik tagja - a CFR Cluj ugyanis a harmincfordulós bajnokságban tízes nagyságrendű piros lapot kapott. Az érdekes eredmények és még érdekesebb bírói ítéletek bajnokságát megnyerni nem volt egyszerű: a KVSC/CFR-t szinte végig egy masszív, 3-4 tagú üldözőboly követte 1-2 pontos távon belül.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Talon Karrde
2010. május 18. 08:37
Pászkány Árpádnak van pénze. A kolozsvári Pólus Center tán nem az övé? http://www.poluscentercluj.ro/hu/interactive_map.php
smoller
2010. május 18. 05:39
Én előre várom a meccseket! Méghogy "csak" sok pénzből lehet jó csapatot csinálni...Remélem tovább jutnak mint tavaly!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!