Briatore: Schumacher tovább romlik

2010. május 06. 12:22

A visszatérő Michael Schumacher idén még csak tíz pontot szerzett, míg a csapattárs Nico Rosberg már ötvennél jár. Flavio Briatore szerint a tendencia csak erősödni fog.

2010. május 06. 12:22

Michael Schumacher, az F1-be idei szezonban visszatért hétszeres világbajnok várakozáson alul teljesít, négy futam után tíz ponttal áll. A Mercedes csapat szerint az autón történt új átalakítások már visszahozzák a pezsgő ízét az élő legendának.

Flavio Briatorenak kétségei vannak efelől: Egyre nehezebb és nehezebb lesz neki, nem tudom, hogyan jöhetne föl innét. A mezőny félelmetesen erős, nem gondolt rá, hogy négy év alatt az autók és a gumik is masszívan megváltoztak. Megmondtam, hogy Rosberggel is nehezen fogja tartani a lépést, ilyen kiélezett sportba nem lehet négy-öt év után visszatérni. Prostnak sikerült csak, de ő mindössze egy évet hiányzott (1992). Ráadásul sosem volt olyan erős a mezőny, mint most. Ott van Hamilton, Vettel, Fernando (Alonso), Rosberg”.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!