Utcai kocsiból magyar hamburgerlánc – MAKRONÓM PODCAST

2020. június 11. 17:31

Amerikából tért haza Susánszky Ádám, hogy létrehozza a Zing Burger magyar hamburgerláncot, ahol fagyasztott készételek felhasználása helyett hazai alapanyagból frissen, rendelésre készülnek az ételek.

2020. június 11. 17:31
null
Takács Zsolt

Az interjú a Mandiner hetilapban is olvasható.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2020. június 13. 20:18
Igen, de a mostani komzumhableányok és fiúk szemlátomást nem értik. Magas nekik a valóság.
Akitlosz
2020. június 13. 20:17
Lassú éttermi változatról még csak nem is hallottam. A szendvics nem étel és nem étterembe való.
Akitlosz
2020. június 13. 20:15
Már amennyiben és akinek a hamburger ételnek számít.
nempolitizálok
2020. június 12. 12:40
Simán talál. Nálunk bevett étel a hamburger és minden lehet hozzá kapni a piacon és a boltokban. Amúgy köze nincs ahhoz a szarhoz, amit a gyorséttermek adnak és régebben azt hittem, hogy nem szeretem a hamburgert, holott egyik kedvencem. Ráadásul egyáltalán nem drágább, mint ha elmész egy gyorsétterembe. Egyszerűen ott nagy a haszon. Bérleti díj, személyzet, csomagolás, stb. Szerintem a srác üzleti modellje is ez, jó alapanyagokból készíti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!