Figyelmeztetett a szenátor: titokzatos drónok repkednek New Jersey felett
Egyelőre nincs bizonyíték arra, hogy a bejelentett drónészlelések nemzetbiztonsági vagy közbiztonsági fenyegetést jelentenének.
Az USA nyerte a Bocuse d'Or-t, a világ legrangosabb szakácsversenyét. A második helyen Norvégia, a harmadikon Izland végzett. Ám Magyarország is nagyszerű eredményeket ért el, a negyedik hely elnyerése mellett a Széll Tamás által vezetett csapat hozta haza a legjobb hústálért és a legjobb plakátért járó díjat is.
Az USA nyerte a Bocuse d'Or-t, legrangosabb szakácsversenyt. Ám Magyarország sem maradt elismerés nélkül. Széll Tamás és csapat a negyedik helyen végzett, miközben elnyerte a legjobb plakátért és a legjobb hústálért járó díjat is.
Az európai Bocuse d'Or után, melyet a magyar csapat nyert meg Budapesten, Lyonban rendezték meg a világverseny döntőjét. Az első helyen az USA végzett, amely azért különleges, mert a verseny harminc éves történelmében először vihette haza nem európai ország a fődíjat. Az második helyezett Norvégia, a harmadik pedig Izland lett.
A két napos döntőben a versenyző csapatoknak 5 óra 35 perc állt rendelkezésükre, hogy elkészítsék a két fogást. Az első a vegán tányér, második a bresse-i csirkéből készült húsétel volt. Utóbbiban a magyar csapat bizonyult a legjobbnak.
A Széll Tamás séf, Szabó Kevin commis, Vomberg Frigyes coach és Szulló Szabina csapatkapitány alkotta magyar csapat a vegán tálnak a „Gyökerek és levelek alatt” fantázianevet adta. Ebben többek között tokaji bor, tokaji ecet, tökmag, savanyított erdei medvehagyma, zeller, magyar szarvasgomba és paprika volt, míg a „Magyar téli erdő” fantázianevű húsos összeállításban a tokaji furmint és aszú, mangalica sonka és szalonna, kacsamáj és savanyított gyökérzöldségek szerepeltek.