Itt vannak az első képek A szolgálólány meséjéből

2016. december 05. 08:44

Itt vannak az első képek: Elisabeth Moss és Joseph Fiennes főszereplésével készül tíz részes sorozat Margaret Atwood A szolgálólány meséje című művéből. A disztopikus műben egy vallási fundamentalista államban szigorú kontroll alatt tartják a nőket, akik az atomerőművek által okozott sugárszennyezést követően is termékenyek maradtak.

2016. december 05. 08:44

Tízrészes sorozatot készít Margaret Atwood A szolgálólány meséje című disztópiájábáól a Hulu, és most az első képek is napvilágra kerültek. Erről szól egyébként a történet: „A ​regény egy jövőbeli, vallási fundamentalista államban játszódik, ahol a főhősnőt csupán azért tartják becsben, mert azon kevesek egyike, akinek termékenysége az atomerőművek által okozott sugárszennyezést követően is megmaradt. Az ultrakonzervatív Gileád Köztársaság – a jövő Amerikája? – szigorú törvények szerint él. A megmaradt kevéske termékeny nőnek átnevelő táborba kell vonulnia, hogy az ott beléjük vert regula szerint hozzák világra az uralkodó osztály gyermekeit.” Az Arthur C. Clarke-díjas regényből egyébként 1990-ben hasonló címmel film is készült.

Ezek pedig a képek:

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!