Alföldi visszatér a Nemzetibe

2015. november 30. 20:35

A Nemzeti Színházban lesz látható az Alföldi Róbert által rendezett Senza Sangue című előadás a jövő évi Armel Operafesztiválon a jegy.hu rendszere szerint. Majdnem napra pontosan három év után kerül újra Alföldi-rendezés a Nemzeti színpadára.

2015. november 30. 20:35
Kiss Brigitta

Jövőre is Budapesten rendezik az Armel Operafesztivált: 2016. június 27-e és július 1-je között öt estén át tart majd az esemény a Thália Színházban. A nyitónap előadásai azonban nem ott, hanem a Nemzeti Színházban lesznek – legalábbis a jegy.hu rendszere szerint. Az igazi érdekességet azonban az adja, hogy a franciaországi Opéra Théâtre d'Avignon Senza Sangue című előadásának rendezője nem más lesz, mint Alföldi Róbert. Három év után kerül tehát újra Alföldi rendezte eladás a Nemzeti színpadára.

Alföldi rendezésével párban lesz látható majd Bartók Béla műve, A kékszakállú herceg vára, melyet Nadine Duffaut rendez. Mindkét előadásnál Eötvös Péter vezényel majd.

 

 

Az idén egyébként Alföldi Róbert nyerte az Armel Operafesztivál Arte-közönségdíját.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Photon
2016. november 09. 00:21
Egy nézője biztosan lesz, az andré1bp. Csak tapsolni nem fog tudni, mert a kunkoriját fogja.
lekvarosgombaporkolt
2016. november 09. 00:20
És ha Kulka jÁnusz kifárad, ő lehet a Velkám Májgrentsz következő házigizdája :)
states
2016. november 09. 00:20
Nem tudtam, mi hiányzott.
antioxi
2016. november 09. 00:20
Alföldi inkább egy "Why not" buzi klubot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!