Fear The Walking Dead: vége az 1. évadnak

2015. október 06. 10:27

Csak üdvözölni tudom az AMC merész döntését, miszerint bevállalták az alacsonyabb nézettséget azzal, hogy nem egy klónsorozatot akartat készíteni.

2015. október 06. 10:27
winnie

Tök felesleges ismételni, de nyilvánvaló, hogy inkább az fog pozitívan nyilatkozni a szezonról, akit érzelmileg is megérintett valamennyire, akinek bejöttek a karakterek, hiszen nekik volt kiért izgulni és aggódni, főleg, hogy mindenki tudta, hogy lesz olyan a kiemelt szereplők közül, aki nem éli túl az első évadot. (Azért a többiek is kapaszkodhattak Daniel Salazar-ba vagy Victor Strand-be, belőlük fanfavoritok lehetnek. Ha életben maradnak.)

És, mivel még csak most kezdődött a sorozat, így megvolt a kellemes bizonytalanság is, egyelőre a Fear-ben még nincs meg az, ami a TWD-ben igen, miszerint bizonyos karakterek abszolút biztonságban vannak. Itt a félelmü(n)k mindenképp valós lehetett.

Szóval részemről nagyon élvezetes első szezont produkált a Fear The Walking Dead, popcorn módra nagyon nézette magát, sikerült úgy összerakni, hogy nem is zavartak a klisésebb megoldások, főleg, hogy épp elégszer kerültek el magától értetődő fordulatok.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Julismama2
2015. október 09. 13:07
Neked mindenhová oda kell piszkítani?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!