Nyílt provokációnak minősítik a megnyitót, lázadoznak a franciák az olimpiai transzi jelenetek miatt (FOTÓ)

2024. július 27. 06:29

Péntek este az egész világ láthatta a franciák különleges értelmezését.

2024. július 27. 06:29
null

Fotó: képernyőmentés

Ahogy arról beszámoltunk, pénteken este nagyszabású show keretében megnyitották Párizsban a XXXIII. nyári olimpiai játékokat. Már az esemény alatt megjelentek a kritikus hangok, volt, aki a keresztények elleni provokációnak minősítette Az utolsó vacsora című Da Vinci-festmény drag queen paródiáját, de a szakállas szőke nők sem nyerték el sokak tetszését...

Marion Maréchal francia EP-képviselő közösségi oldalán megjegyezte, kikéri magának a látottakat.

Tisztában vagyok vele, hogy nem Franciaország, csak egy baloldali kisebbség nézőpontját tükrözik a show-ban látott elemek. Készek minden provokációra”

– fogalmazott a politikus.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 278 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Intruder
2024. július 28. 21:31
A dagadt koca nem kell majd a muszlimoknak, nyilvánvaló okból.
Intruder
2024. július 28. 21:28
EZ fhansziaohszág.
Bastyaelvtars
2024. július 28. 10:17
Nagyon bejott nekem a francia kreatívak munkája. Az egyik legjobb, legkulonlegesebb megnyito volt amit eddig láttam. Hogy a vérmagyar melykereszteny naracskárosultak nyüszítenek miatta az meg csak hab a tortán , külön apró öröm. De valójában az egész világ pont leszarja hogy mit gondol a fajgyulolo náci söpredék. Párizs egyébként is csodás város, 2 évig laktam ott, az olimpia alatt pedig egyenesen fantasztikus hely lehet . Jó hogy ott került megrendezésre.
ERA79
2024. július 28. 00:07
Nagy kalap szar volt az egész. Gagyi. Semmi koncepció, csak tömény lószar. Ostoba provokáció, silány megvalósítás. Mért van az hogy a magukat nagyon művésznek képzelő balliberálisok azt hiszik, a kilógó faszok látványa meg pár nőnek maszkírozott idióta vergődése progresszív és elég a sikerhez ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!