Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Már 17 évesek kapnak behívót Ukrajnában

2024. május 30. 13:32

Ne engedjük, hogy pénzéhes percemberek ismét lángba borítsák egész Európát!

2024. május 30. 13:32
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: DIEGO RADAMES / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

„Már 17 évesek kapnak behívót Ukrajnában, a hírek szerint. Ezen nem csodálkozni vagy megdöbbenni kell. Ez a háború valósága. Erről beszélünk 2 éve. A háborúnak nincsen romantikája. Rombolás, pusztulás és szenvedés.

Azok a globalista politikusok, akik évek óta tüzelik az indulatokat vajon mikor fognak a szemükbe nézni azoknak a szülőknek, akiknek most mészárszékre viszik a gyermekeiket? Meg kell állítani ezt az őrületet! Ne engedjük, hogy pénzéhes percemberek ismét lángba borítsák egész Európát!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Gyerekek kaptak behívót Ukrajnában

„Többen is jelezték, hogy 17 évesen is behívót és felszólítást kaptak” – mondta Dunda György. Az ukránok közleményben kezdtek el magyarázkodni.

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. május 31. 16:37
Biczitomi,miért nem az agresszornál,Moszkvában vered a nyálad,te szemétláda! 🤮🤮🤮
atti64
2024. május 31. 12:46
ZELLER A NÉPIRTO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
karakter-2
2024. május 31. 10:34
Zelenszkij zsidó származásának és neveltetésének sajnos ebben az egész őrületben komoly jelentősége lehet.
tibeszcsipesz
2024. május 30. 21:06 Szerkesztve
"Azok a globalista politikusok, akik évek óta tüzelik az indulatokat vajon mikor fognak a szemükbe nézni azoknak a szülőknek, akiknek most mészárszékre viszik a gyermekeiket?" Rosszul tetted fel a kérdést, cula. Azok a legmagasabb rangú, döntéshozó ruszki gecik, akik ezidőtájt éppen a XXI század legnagyobb agresszorai és kártevői - vajon mikor fognak a szemükbe nézni azoknak a szülőknek, akiknek most mészárszékre viszik a gyermekeiket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!