Rendkívüli!

Magyar Péter vezérigazgatóként tízmilliós megbízásokat adott a cégnek, amelyik az öccsét fizette

Zelenszkij továbbra is „győzelmi tervről” magyaráz, miközben Ukrajna a kilátástalanság felé táncol

2024. október 08. 07:42

Egyre nehezebb komolyan venni az ukrán elnököt.

2024. október 08. 07:42
BIDEN, Joe; ZELENSZKIJ, Volodimir

Nyitókép: MTI/EPA/Bloomberg pool/Alexander Drago

Az RBK Ukrajina arról ír, hogy Volodimir Zelenszkij videóüzenetben közölte: Ukrajna „győzelmi tervét” mindenki számára világosnak kell lennie az országban, így hamarosan nyilvánosságra hozzák a részleteket. Az ukrán elnök közölte: egyelőre meg akarják érteni Ukrajna minden partnerének álláspontját a tervvel kapcsolatban, és ezáltal megerősíteni ezt a bizonyos „győzelmi tervet”. 

„Fontos, hogy a kilátások világosak legyenek. 

Javasoljuk, hogy partnereink döntsenek arról, hogyan látják ennek a háborúnak a végét, 

Ukrajna helyét a globális biztonsági rendszerben, valamint közös lépéseket is, amelyekkel a háború a befejezés útjára léphet” – mondta Zelenszkij.

A portál emlékeztet: Volodimir Zelenszkij körülbelül egy hónappal ezelőtt jelentette be a „győzelmi tervük” létezését, amit azóta bemutattak k Joe Biden amerikai elnöknek, valamint Kamala Harris és Donald Trump amerikai elnökjelölteknek. 

A Bild német lap ezt írta korábban: megismerték a győzelmi tervet, vagy legalábbis annak bizonyos részleteit, és szerintük

 a terv értelmében Ukrajna lényegében kész arra, hogy „befagyasztott konfliktussá” alakítsa a háborút 

– ám ezt az ukránok egyelőre cáfolják.

Mindeközben, ahogy több ízben megírtuk, az orosz előrenyomulás megállíthatatlannak tűnik Ukrajnában, az ukrán katonák tömegesen dezertálnak, az emberek már nem akarnak harcolni ebben a háborúban.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2024. október 08. 10:15
Nehezebb mert nem figyelsz eléggé. Hogy az kinek a gyözelmi terve.
Tegnap
2024. október 08. 10:04
RasPutin 2024. október 08. 06:49 Az a helyzet, hogy a washingtoni fasiszta gyarmatosító hatalom az utolsó hohol haláláig profitál az öldöklésből és Hoholia (és Európa?) teljes elpusztításából. Amikor azok elfogynak, a te fajtád jön, amikor a most guruló dollárokért neked is ott kell majd megdögleni.
europész
2024. október 08. 09:50
A politikai gyilkossagok a komcsik es demokratak fo jellemzoje.Senkinek ne legyenek ketsegei affelol.A cel szentesiti az eszkozt.Legyem az bar mi.
Fegyenc8
2024. október 08. 09:40
Steiner már az állatkertnél van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!