Tömegtüntetések robbantak ki Kijevben: Zelenszkij és kormánya ellen tiltakoznak az ukrán nők (VIDEÓK)

2024. október 18. 17:06

A kényszersorozás társadalmi tiltakozást robbantott ki.

2024. október 18. 17:06
null

Nyitókép: Sergei SUPINSKY / AFP

Elszabadultak az indulatok Kijevben az orosz–ukrán háborúba hurcolt férfiak miatt – írja a Magyar Nemzet

Az Ukrajna fővárosában zajló tüntetéssorozatról készített összefoglaló cikkben több brutális videót is közzétettek. 

Ukrajna-szerte utcára vonultak a nők, akik az eltűnt férfiak miatt tüntetnek. Mint ismert, az államfő arra utasította a hadsereget, hogy gyűjtsék be a hadköteles férfiakat, ha kell, akkor erőszakkal. Ennek megfelelően még az utcáról is elviszik az embereket a sorozótisztek.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
baropa
2024. október 18. 19:26
Hozzánk bármikor menekülhetnek. Minden ukrán. Itt menedékre találnak vagy mehetnek tovább. Nem adjuk ki őket Zelenszkijnek. Az ukránok mészárosának.
szerintem-4
2024. október 18. 19:18
Ha az ukrán nép megbátorodik, akkor Zelenszkinek vége. El nem tudom képzelni, hogy lassan három olyan év után amit átéltek, normális embernek kedve legyen harcolni és meghalni a fronton. Aki nagyon akart annak már régen vége. Egy ilyen nagy országban mi a frászt érdekelhet normális kijevit, hogy olyan területek vesznek el, ahol oroszok laknak és Oroszországhoz akarnak tartozni. Milyen vezető az, aki ilyen pusztulásba vezeti népét? Az nem elég magyarázat, hogy Oroszország támadott. Hiszen a támadás megelőzte a diplomácia. Ha nem jutott Zelenszki egyességre, akkor rosszul tette a dolgát. Rosszul mérte fel az erőviszonyokat, és ez is az ő bűne. Biztos vagyok abban, hogy el fognak számolni vele az ukránok. Nem fogok bánkódni miatta.
sexykitty-5000117
2024. október 18. 19:16
🍓 ️ ­É­­r­­t­­é­­k­e­l­­d­­­ ­­­a­­ ­s­z­­­e­­­x­­i­­­ ­p­­u­­n­c­i­­m­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
MTom
2024. október 18. 19:11
Micsoda brutalis videok! Emberek allnak az utcan! Rettento. Es furamod nem viszok oket azonnal bortonbe kint a csodalatos csoda oroszorszagban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!