Létfontosságú kérdés miatt hálásak Magyarországnak: újabb történelmi tárgyalásokra számíthat Orbán

2024. október 24. 13:12

Az biztos, hogy két témáról mindenképp tudnak majd egyeztetni a magyar miniszterelnökkel.

2024. október 24. 13:12
Orbán Viktor

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Szlovákia, Szerbia és Magyarország vezetői a szlovákiai Komáromba érkeztek, hogy az illegális migrációról tárgyaljanak – emlékeztetett az Aktuality.sk. „Az Európai Uniónak nem a migránsok újraelosztására vagy kötelező kvótákra van szüksége, hanem az olyan országokkal együttműködve hozott intézkedésekre, amelyek közösen akarják megvédeni az Unió külső határait” – ezt Robert Fico szlovák miniszterelnök mondta kedden Komáromban, miután találkozott Alekszandar Vucsics szerb elnökkel és Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel.

A szlovák kormányfő nagyra értékelte Orbán javaslatát,

hogy a tárgyalásokat ebben a formátumban folytassák, és megjegyezte, hogy a komáromi találkozó minden résztvevője számára fontos téma az ukrajnai háború alakulása.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2024. október 24. 14:56
Most nem laptopot kaptak volna a gyerekek hanam oda adtuk volna a migrik lakhatására és orvosi költégeikre a milliádokat. Adó kedvezmény sem lenne hanem adó emelés hogy tudjuk őket eltartani .
balbako_
2024. október 24. 14:39
Az egyből lett 3!
2024. október 24. 13:39 Szerkesztve
Betiltanám MINDEN HÍRPORTÁLON, hogy át lehessen írni a cikket címeit később. Ennyiből talán jobb volt a nyomtatott sajtó….
sexykitty-5000124
2024. október 24. 13:19
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­­é­k­­e­­­l­­­d­ ­­­a­­ ­­s­­­z­e­x­­i­ ­p­­­u­­­n­­c­­­i­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!