Harris és Biden rosszat sejt: az elnökválasztás előtt még gyorsan kitömték Zelenszkij zsebét

2024. október 21. 20:18

Előre be nem jelentett látogatásra érkezett Kijevbe az amerikai védelmi miniszter hétfőn.

2024. október 21. 20:18
President Volodymyr Selenskyj at the Ukraine Summit on September 6, 2024 at the NATO base Rammstein. hi.US Secretary of Defense Lloyd AUSTIN Working Visit of the President of Ukraine to Germany.

Nyitókép: Presidential Office of Ukraine / ThePresidentialOfficeUkraine / dpa Picture-Alliance via AFP

Újabb, 400 millió dollár értékű amerikai katonai segélycsomagot jelentett be Ukrajnának Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter hétfőn Kijevben.

Austin a Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel folytatott megbeszélésén közölte, hogy új segélycsomagot adományoznak

– számolt be Ukrinform hírügynökség. „Joe Biden elnök vezetésével az Egyesült Államok tovább növeli Ukrajna támogatását. Ma szeretném bejelenteni, hogy 400 millió dolláros segélycsomagot különítünk el Ukrajna számára lőszerre, katonai felszerelésekre és fegyverekre” – mondta a Pentagon vezetője.

Hangsúlyozta, hogy az Egyesült Államok „tökéletesen érti” Vlagyimir Putyin orosz elnök háborújának Ukrajnára és az egész világra gyakorolt következményeit.

Austin ezzel összefüggésben biztosított afelől, hogy Washington nem hagy fel Ukrajna támogatásával. „Továbbra is segítséget nyújtunk a kétoldalú biztonsági megállapodásnak megfelelően, amelyet ön Biden elnökkel írt alá. Ezért örülök, hogy megvitathatom önnel stratégiai partnerségünk további erősítését” – hangoztatta a Zelenszkijjel folytatott megbeszélésen.

Austin hétfőn érkezett Kijevbe előre be nem jelentett látogatásra.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NeMá
2024. október 22. 00:43
B.Anrás valamikor hosszan fejtegette, hogy a hadigazdaság miért totál csőd! Kivétel az USA?
Treeoflife
2024. október 22. 00:01
A demokraták ezek szerint nagyon vesztésre állnak. Lehet, hogy valamilyen további támogatásra számítanak a fegyverüzletből? Egyébként semmi értelme, nem is értem, hogy miért teszik? Illetve értem, a hadiipar bevételnövelése, a fegyvergyárak üzleti köre bebiztosítandó - ha Kamala veszít. A szomorú, hogy ezt a támogatást már nem a háborúra kellene fordítani, hanem az újjáépítésre....
vikiva
2024. október 21. 21:46
Csak úgy összehasonlítás képen kíváncsi lennék mennyibe van az oroszoknak a különleges hadműveletük , mert az ukákba = ( fekete lyuk ) csak úgy eszementen öntik meg öntik a lóvét és semmi eredmény csak megy a duma !
sexykitty-5000121
2024. október 21. 21:33
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­­é­­k­e­­l­­d­­ ­­a­­­ ­s­­z­­e­x­i­ ­p­­­u­n­c­­­i­­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!