Rendkívüli!

Elhunyt Kozma Imre atya

Ha Donald Trumpon múlik, Imane Helif többé nem győzi le Hámori Lucát

2024. október 17. 10:05

„Az nem történhet meg, hogy férfiak vegyenek részt egy női mérkőzésen” – fogalmazott a republikánus politikus.

2024. október 17. 10:05

Nyitókép: KAMIL KRZACZYNSKI / AFP

 

Elnöki rendeletben tiltaná meg Donald Trump, hogy a transzneműekre vonatkozó politika jegyében biológiai értelemben vett férfiak női sportversenyeken indulhassanak. A volt elnök és republikánus elnökjelölt erről szerdán beszélt Georgia államban egy nők számára szervezett kampányrendezvényen.

Donald Trump olyan esetekre hivatkozott, amikor női sportolók sérülést szenvedtek egy náluk fizikailag erősebb transznemű versenyő miatt, és azt mondta, az ilyen sportolók tisztességtelen előnyhöz jutnak.

Ezt is ajánljuk a témában

„Teljes mértékben megállítjuk. Az nem történhet meg, hogy férfiak vegyenek részt egy női mérkőzésen”

– fogalmazott. Ismert, óriási felháborodást okozott az idei olimpián résztvevő biológiailag férfi bokszoló Imane Helif. A botrányhős a magyar Hámori Lucát is legyőzte a ringben.

A választói fórumon az elnökjelölt egyben arra is ígéretet tett, hogy megvonja a városok úgynevezett „menedékváros” státuszát, amelynek jegyében a helyi hatóságoknak nem kell együttműködniük a szövetségi hatóságokkal például illegális bevándorlók elleni fellépésben. Donald Trump utalt arra a georgiai egyetemistára, Laken Rileyra, akit az idén egy közelmúltban érkezett és a hatóságok által elengedett illegális bevándorló gyilkolt meg.

Ezt is ajánljuk a témában

(MTI/Mandiner)

 

Kapcsolódó cikkek a Amerikai elnökválasztás 2024 aktában.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Novicsok-5
2024. október 17. 12:14
Miért, ő fog öklözni? Hagyjuk ezt a szarságot, hogy "Ha Donald Trumpon múlik...". Nem múlik rajta semmi, eddig sem csinált semmit.
TheRed
2024. október 17. 11:19
Ezeket a sallangokat már ismerjük, a teljes NER azt hazudta, hogy a béke vs. háború a szavazás tétje, majd mi lett ? Semmi.
gilou-au-clavier
2024. október 17. 10:58
Nevetséges ez, egyrészt persze az egész transzizé, másrészt az, hogy ilyen hülyeségekkel lehet hergelni embereket, eleve az egész versenysport egy ócska cirkusz a kenyér mellé. Ha majd nem lesz kenyér, de valóban nem lesz, akkor az ilyen faszságok azonnal a háttérbe szorulnak majd, és jobban látható lesz, hogy talán mégse ilyen hülyeségekkel kellett volna foglalkozni éveken át, se az egyik oldalról, se a másikról. Trump csak egy idióta narcisztikus bohóc :D Sok szót nem érdemel.
GrumpyGerald
2024. október 17. 10:55 Szerkesztve
Szörnyű megélni, hogy az alapvető normalitás legkézenfekvőbb körvonalait is törvénybe kell ma már vésni, máskülönben káosz uralkodik el a valaha jólszervezett társadalmunkon. Rohadt egy haladás ez, nemde?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!