Donald Trump kiadta a vészjelzést: Pár hónapon belül kitörhet a harmadik világháború

2024. október 13. 14:31

A republikánus elnökjelölt a Coachella fesztivál helyszínén szólalt fel.

2024. október 13. 14:31
Trump bet of mixing his anti-migrant and anti-system usual narrative with a strong anti-inflation message

Fotó: Robyn Beck / AFP

Kaliforniában tartott kampánybeszédet Donald Trump. A republikánus jelölt a Coachella fesztivál helyszínén szólalt fel. Kifejtette: 

az az aggodalma, hogy a kormányon lévő erők miatt a következő három-négy hónapban kitörhet a világháború.

Trump ígéretet tett arra: ha megnyeri az elnökválasztást, képes lesz megoldani az ukrajnai konfliktust és megállítja a közel-keleti káoszt is.

Kalifornia kapcsán a demokratákat vádolva arról beszélt: Kaliforniában a legmagasabb az infláció, az adó, a benzinár, a megélhetési költség, itt van a legtöbb szabályozás és a legtöbb bűnözés, itt van a legtöbb romlás és a legtöbb illegális bevándorló.

Trump Kaliforniát egy disztópikus államnak nevezte.

Kiemelte a migráció problémáját is, összefüggésbe hozva a migránsok számának emelkedésével. Azt ígérte: ha újra megválasztják, akkor halálbüntetés vár azokra a migránsokra, akik amerikai állampolgárt ölnek.

 

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
somatic335 - Legyetek bátorak
2024. október 13. 18:23
"...a miniszterelnök azt mondta, hogy a múzeum épületének 2022. májusi megnyitásakor még a covid és a háború előtt jártunk. A koronavírus-járvány ugyanakkor 2020 márciusában jelent meg az országban, az orosz-ukrán háború pedig 2022. február 24-én tört ki. A hibát Orbán stábjában is észlelhették, a miniszterelnök honlapjára ugyanis utólag már úgy töltötték fel a beszéd írásos szövegét, hogy pontosították két helyen az élőben elhangzottakat. Igaz, a jelenlegi verzióban még mindig az szerepel, hogy 2022. májusában a háborúk és szankciók előtt voltunk."
Türelem
2024. október 13. 18:23
Gyertek buta gojok.......o1g, redotober, ubul és társaik......
Türelem
2024. október 13. 18:20
Az ember próbál tárgyilagos maradni - a kommentelők többségét köti a párthűség, az ideológiai köldökzsinór, az ebből fakadó esetenkénti vakság, vagy éppen gyűlölet - , ezért olvasom vissza Beveridge szenátor 1899-ben, éppen a a Fülöp-szigeti konfliktus kapcsán mondott beszédét: " Isten sok ezer éven át nem fölösleges és céltalan tetszelgésre készítette elő az angolul beszélő népeket és a teutonokat!- Nem! Az Úr a Világ szakavatott szervezőivé tett bennünket, hogy felállítsuk a mi rendszerünket ott, ahol káosz uralkodik."
sexykitty-5000110
2024. október 13. 18:11
🍓 ️ ­É­­r­t­é­­­k­e­­l­­­d­ ­­a­ ­­s­z­­­e­­­x­­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­­­c­­­i­­­m­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!