Főhet a feje Putyinnak: az orosz hadsereg érzékeny pontjára mértek súlyos csapást Zelenszkijék

2024. október 07. 14:02

Az oroszok katonai és gazdasági potenciáljának aláásására irányuló intézkedések folytatódnak.

2024. október 07. 14:02
PUTYIN, Vlagyimir

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml pool/Szergej Gunejev

Az ukrán hadsereg megsemmisítette a Krím félsziget legnagyobb olajterminálját – erősítette meg hétfő reggeli közleményében az ukrán hadsereg vezérkara.

Ma éjszaka sikeres csapást mértünk az ellenség tengeri olajtermináljára az ideiglenesen megszállt Feodoszijában”

– közölte a vezérkar az Unian hírügynökség jelentése szerint. „A létesítmény közelében tüzet észleltek. A csapás következményeinek tisztázása folyamatban van” – áll a közleményben.

A vezérkar hangsúlyozta, hogy a Krímben ez a legnagyobb olajtermék-átrakodó terminál, amelyet egyebek között az orosz megszálló hadsereg szükségleteinek kielégítésére használtak.

Az Oroszországi Föderáció katonai és gazdasági potenciáljának aláásására irányuló intézkedések folytatódnak – írták a közleményben.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. október 07. 16:08
(Czakó Gábor) "A társadalom elvesztette dimenzióit. Mondhatjuk úgy is, hogy lerontotta őket. A szellemi felügyelet nélkül működő gazdaság igyekszik kitölteni a kor egész keretét, s ezenközben rákként működik. Kizárólag a korlátlan növekedés állapotában életképes. Amelyik vállalat, vagy nemzetgazdaság nem gyarapszik, az lemarad, kihull a Mókuskerékből és elpusztul. Ehhez igazodik … a politika is, amely a gazdaság függvényévé és szolgálójává vált. Még emlékszünk az ötéves tervekre, amelyek voltaképpen eskük voltak, hogy mi mennyivel fog növekedni, gyarapodni, fejlődni. A polgári demokráciákban ez a rituális eskü az ún. választásokon zajlik, ahol a különböző pártok és képviselők tesznek fogadalmat arra, hogy ők a másiknál többel fogják fölcukkolni a GDP-t. A választók legelsősorban a kecsegtetések komolyságát fontolgatják. Olyan párt, amelyik azt hirdetné, hogy lassítsunk, ne adj' Isten, hagyjuk abba, mert szakadékba futunk, néhány százaléknál többet sehol nem tud szerezni.”
Tehetős Totó
2024. október 07. 16:03
Rossz vége lesz ennek gyerekek! Csak szokás szerint az ártatlanok ( is) isszák a levét...
Lajoss
2024. október 07. 16:01
A Moszad levehetné ezt a világ szemétládáját is a sakktábláról…😉
karakter-2
2024. október 07. 15:56
A kurva amerikaiak Izraelnek meg tudják mondani, hogy iráni olajlétesítményeket ne támadjanak (mert a választások előtt nem akarnak magas olajárakat), akkor a bamba és korrupt EU miért nem tudja megmondani ezeknek az ukrán banditáknak, hogy kuss legyen az orsz olajlétesítményektől? És még ezeket a judeonáci banditákat pénzeli az EU!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!