Figyelmeztette a Nyugatot Putyin: az atom is szóba került

2024. október 18. 16:55

Az üzenet egyértelmű: csínján Ukrajna támogatásával.

2024. október 18. 16:55
null

Nyitókép: Gavriil GRIGOROV / POOL / AFP

Oroszország nyomon követi, ha bármelyik nyugati ország atomfegyvereket akar Ukrajnának átadni, ezt nehéz eltitkolni – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a RIA szerint. 

Putyin pénteken gyakorlatilag egy sajtótájékoztatót tartott a BRICS-tagországok vezető médiumjainak vezetőivel. Ennek során jelentette ki az orosz vezető, hogy 

Oroszország nem fogja megengedni Ukrajnának, hogy nukleáris fegyverekhez jusson.

„Nehéz a nukleáris fegyverek Ukrajnába szállítását eltitkolni... Képesek vagyunk nyomon követni minden ilyen mozgást” – szögezte le Putyin azt kommentálva, hogy mi lenne, ha nyugati országok atomfegyvert adnának át Ukrajnának.

Mindez épp aznap történt bejelentésre, amikor kiderült, hogy egy másik atomhatalom is csatlakozott az orosz-ukrán háborúba, Észak-Korea képében.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000117
2024. október 18. 19:15
🍓 ️ ­­É­­­r­t­­­é­­k­­­e­­­l­­­d­ ­­­a­­ ­­­s­­z­e­x­i­­ ­­­p­u­­­n­­c­­i­m­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
g50423c
2024. október 18. 19:13
Jaja, a heti atom fenyegetés a gyengeség jele...
Tasi János
2024. október 18. 17:49
Ne felejtsük, egy első atomcsapás egyben az utolsó IS lesz!
remi
2024. október 18. 17:48
Valójában egyetlen parancsszóra vannak a hoholok attól, hogy atomfegyvert adjanak nekik, az alapvető infrastruktúra a bevetéshez (F-16+JASSM) már helyben van, mindössze pár nuki fejet kell odavinni, az meg nem lehet olyan nehéz. Más kérdés, hogy ha ez mégse sikerül teljes titokban akkor a ruszkik megelőző atomcsapást fognak indítani, ezt előírja nekik a hatályos katonai doktrína.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!