„Eredményre törekszünk” – megszólalt az orosz pilóta, miután megsorozta az ukrán csapatokat (VIDEÓ)

2024. október 22. 11:20

Kemény felvételt osztott meg az orosz védelmi minisztérium.

2024. október 22. 11:20
Orosz helikopter

Nyitókép: Telegram

Az orosz–ukrán háború újabb fejezetéről számolt be az orosz védelmi minisztérium hivatalos Telegram-csatornáján közzétett videó. A felvételen egy Mi–28NM típusú harci helikopter bevetését mutatják be, amely egy vegyes harcászati csoport részeként hajtott végre támadást az ukrán erők ellen a Kurszki régió határ menti övezetében – szúrta ki a Magyar Nemzet.

A videó nyomon követi a helikopterek felkészülését és felszállását.

A bemutatott felvétel egyébként egyértelműen propagandacélokat is szolgál, bemutatva az orosz haderő technikai fejlettségét és katonáinak elszántságát.

A támadás eredménye

A lap úgy tudja, hogy a bevetés fő célpontja az ukrán erők egy támaszpontja és az ott állomásozó személyi állomány volt. A támadást követően a helikopter személyzete gondosan megtervezett útvonalat követve tért vissza bázisára, elkerülve az ukrán légvédelem esetleges válaszcsapásait. A Mi–28NM típusú helikopter az orosz légierő egyik legmodernebb harci eszköze, amelyet kifejezetten éjszakai és rossz látási viszonyok közötti bevetésekre terveztek.

A videóban Ilja, a helikopter parancsnoka kiemelte, hogy minden egyes bevetés hatalmas felelősséggel jár.

Eredményre törekszünk”

– mondta, utalva arra, hogy a precíz végrehajtás és a hatékony csapásmérés a legfontosabb célkitűzésük. A videó zárásaként elhangzott a magabiztos kijelentés: „A győzelem a miénk lesz.” A küldetés sikeresen fejeződött be, a helikopterek sérülés nélkül tértek vissza a bázisra.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2024. október 22. 13:29
Ha Kárpátalja is meglesz és szomszédok leszünk, elhiszem.
formaegy-2
2024. október 22. 13:10
„Eredményre törekszünk” Jó lenne ha már fel is mutatnátok! Ha végre végleg pofán vágnátok a alvilági rühes náci gyilkos puccosseggűt és bandáját!
Lajoss
2024. október 22. 13:07
Gávárít Mászkvá ..by nerdiner.ru 😱😱😱
fenris
2024. október 22. 12:04
hatszáz ilyen video van, ez teljesen lényegtelen. Az informatívabbak viszont durvábbak, az is igaz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!