Emlékszik még arra a tiszás EP-képviselőre, aki évek óta a rezsicsökkentés ellen dolgozott? Most a kényelmetlen brüsszeli székek miatt panaszkodik

2024. október 26. 13:59

„Lépésről lépésre, csigolyáról csigolyára...”

2024. október 26. 13:59

Fotó: Gerzsenyi Gabriella Facebook-oldala

„Gerzsenyi Gabriella fájdalmat érez” – derül ki a tiszás EP-képviselő Facebook-posztjából, ugyanis – mint megtudtuk – az Európai Parlamentben kényelmetlenek a székek.

Mint fogalmazott, „az Európai Parlament legtöbb termében, így a strasbourgi plenáris teremben is igen kényelmetlenek a székek.” Kiderült az is, hogy a képviselőasszony az épületekben akár naponta 10-12 ezer lépést is megteszt, viszont ennek ellenére úgy érzi, „egyfolytában ültem”.

„Örömmel fogadok házi patikai, népgyógyászati ötleteket, hogyan csillapítható a rengeteg ülés okozta derékfájás. Sőt: hát-, nyak- és vállfájás” – kérdi a követőitől.

A bejegyzését pedig így zárja:

„Lépésről lépésre, csigolyáról csigolyára...”

Mutatjuk a politikus bejegyzését:

Gerzsenyi volt az, aki nemrég még a rezsicsökkentés ellen hergelt, bevallva, hogy még EP-képviselősége előtt is éveken át támadta Brüsszelben a rezsicsökkentést.

Aztán az Eurostat kiadta a maga kis grafikonját, amivel teljesen megbuktatta a tiszás képviselő érvelését.

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
guszti-18
2024. október 26. 16:02
Akinek a gerincével(csigolyák), gond van, az először letérdel, súlyosabb esetben az orrával szántja a betont. A politikusok esetében (félreértések elkerülése végett, ebben a kommentben kizárólag róluk értekezek), ezeket a tüneteket ,a hozzáértők, az alábbiak szerint diagnosztizálják: féregalkatú, gerinctelen,csúszó-mászó. Egyesek még az ún. : "takony-gerencűek" definíciójával is illetik ezt rendellenességet. A legelvakultabbak, a jellemtelen, aljas, senkiházi, hazaáruló jelzőket is használják. Népgyógyászati ötletekkel nem szolgálhatok, ugyanis az ön kórképe genetikai eredetű. Talán vigasztalhatja az a tény, hogy ezzel betegséggel nincs egyedül. W. Manfred, M. (fostós) Péter, Gy. (viszkis) Ferenc, Cs. (mixeres) Katalin, V. ( mma -harcos) László, és még sok "világmegváltó" lelki társa, hasonló gondokkal küzd. Javaslatom: tanácsért hozzájuk forduljon! A rossz hír: ők, a mai napig, erre, gyógymódot nem találtak, de azért ne legyen "nyuszi", fagassa őket bátran!
totumfaktum-2
2024. október 26. 16:00
Milyen csigolya, milyen gerinc?
madras
2024. október 26. 15:58
"Örömmel fogadok házi patikai, népgyógyászati ötleteket, hogyan csillapítható a rengeteg ülés okozta derékfájás. Sőt: hát-, nyak- és vállfájás” Menj el kapálni.
sexykitty-5000126
2024. október 26. 15:58
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­k­e­­­l­­­d­­ ­­­a­­ ­­s­­­z­­­e­x­i­­ ­­­p­u­n­­c­­i­­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!