Döntött az egyik leghíresebb légitársaság: tilos a csipogó a repülőgépeken

2024. október 06. 06:29

Az Emirates megtiltja az utasainak, hogy csipogót vagy walkie-talkie-t vigyenek a járataikra. A szabály azután lépett életbe, hogy múlt hónapban a Hezbollah elleni támadások során kommunikációs eszközök robbantak fel.

2024. október 06. 06:29
Emirates Airbus A380 Aircraft Landing

Nyitókép: Emirates Airbus A380 (Nicolas Economou/NurPhoto via AFP)

Az Emirates légitársaság új korlátozást léptetett életbe, mely szerint tilos az utasoknak csipogót vagy walkie-talkie-t felvinni a járatokra. A tilalom azután lépett életbe, hogy szeptemberben a libanoni székhelyű Hezbollah csoport elleni támadások közben kommunikációs eszközök robbantak fel – írja a Times of Israelre hivatkozva a Portfolio.

Ezt is ajánljuk a témában

Azon utasoknak, akik Dubajba, Dubajból vagy Dubajon keresztül utaznak, tilos a feladott vagy kézipoggyászban csipogót és walkie-talkie-t szállítani” 

– áll az Emirates a honlapjukon is olvasható közleményében, és az is, hogy a tiltott tárgyakat a dubaji rendőrség elkobozza.

A szeptemberi halálos támadások okozójaként széles körben Izraelt nevezték meg, de az ország nem vállalta a felelősséget.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000104
2024. október 06. 08:24
🍓 ️ ­­É­r­t­­­é­k­e­­l­­­d­­ ­­­a­­ ­s­­z­­e­­­x­i­­ ­­­p­­­u­n­­­c­­i­­­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
wadcutter
2024. október 06. 08:14
szegény iráni elnök ezt nem tudta a helikopteren, és kapott egy hívást
hernadvolgyi-2
2024. október 06. 07:42
Mit csináljak a kiscsirkével? Nálunk a csibék csipognak.
2024. október 06. 07:31 Szerkesztve
Mi a helyzet a mobiltelefonokkal, okosórákkal, zenelejátszókkak, amiken van mobilnet? Ha csipogóval lehet, akkor mindennel lehet, ami távolról ellrhető.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!