Rendkívüli!

Magyar Péter vezérigazgatóként tízmilliós megbízásokat adott a cégnek, amelyik az öccsét fizette

Donald Trump kimondta a nyilvánvalót: azért halnak tömegével az ukránok, mert nem ő az amerikai elnök

2024. október 08. 08:29

A kompromisszumos béke jobb, mint a háború, ennyi.

2024. október 08. 08:29
TRUMP, Donald

Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

A RIA Novosztyi arról ír, hogy Donald Trump amerikai republikánus elnökjelölt nemrég ezt mondta: az ukránok azért halnak meg a katonai akciókban, mert nem ő az Egyesült Államok elnöke.

„A sok-sok ember ma is élne, Ukrajna pedig Ukrajna lenne. Ha én lennék az elnök, ez soha nem történt volna meg. Ezt mindenki beláthatja” 

– fogalmazott Trump.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
muszlim1970
2024. október 08. 11:02
Pontosan így van!!!
nguru
2024. október 08. 10:20
Ez is Fidesz tag, vagy alapból ilyen hülye?
europész
2024. október 08. 09:56
Sajnos az ido kereke visszafele nem mukodik. De a haboru vegevel azert kivancsi lennek az elesettek szamara.Ott ki fog derulni mekkorat hazudtak az ukranok.
files32
2024. október 08. 09:51
Breaking: Kim Dzsong Un katonákat küldhet Ukrajnába Újabb jelek utalnak arra, hogy Észak-Korea és Oroszország közötti katonai együttműködés egyre szorosabbá válik. Kim Jonghjon dél-koreai védelmi miniszter kedden bejelentette, hogy Észak-Korea feltehetően reguláris hadseregének egy részét beveti az ukrajnai konfliktusban, az orosz erők támogatására.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!