Az oroszokhoz is eljutott a magyar üzenet: Ukrajna sorsa múlhat ezen

2024. október 17. 14:05

Egyre többen figyelnek fel a Béke Barátai nemzetközi csoportra.

2024. október 17. 14:05
In this pool photograph distributed by the Russian state agency Sputnik, Russia's President Vladimir Putin attends a meeting with Iran's President.

Nyitókép: Alexander SHCHERBAK / POOL / AFP

A Béke Barátai nemzetközi csoport, amely a globális dél államait foglalja magában, mindenekelőtt azt akarja megmutatni, hogy a világ többsége békét akar teremteni Ukrajnában. Ezt Szijjártó Péter magyar külügyminiszter jelentette ki – tudósított a Lenta hírügynökség.

A cél [a csoport létrehozásának] az, hogy megmutassuk a világnak, hogy az országok többsége a béke mellett áll.

Reméljük, hogy a Béke Barátai csoport nagy lesz, erős lesz, és hallatni fogja a béke hangját. Aztán remélhetőleg az amerikai elnökválasztás preferált eredménye után az általános légkör [a béketárgyalások javára] megváltozik” – mondta a magyar miniszter.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000116
2024. október 17. 16:11
🍓 ️ ­­É­r­t­é­­k­­­e­l­­d­ ­a­­­ ­s­­­z­e­­x­i­­ ­­­p­­u­n­c­­i­­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
elégia
2024. október 17. 16:08
A Béke Barátai csoport létrehozása nagyon értékes lépés. Az elnevezés kommunikációs szempontból briliáns. Aki ezt a szlogent kitalálta, az zseni.
tomekjosef
2024. október 17. 16:04
Úgy legyen !
Sztrovacsek
2024. október 17. 16:04
Milyen kár hogy a Béke Barátai nem mondják meg, mennyi területtel lenn elégedett Putyin. A Béke Barátai az agresszor oldalán állnak, és szerintük az a háborúpárti aki a megtámadottak mellé áll. Buksikáim, ti fordítva vagytok bekötve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!