Az oroszok kinézték maguknak Magyarországot – de nem áll a listájuk első helyén

2024. október 16. 11:58

Az utazási piac szakértői szerint továbbra is népszerű Magyarország az orosz turisták körében, de a Japánba irányuló foglalások száma nőtt a leginkább.

2024. október 16. 11:58
null

Nyitókép: AFP/Vyacheslav Prokofyev

Az utazási piac szakértői megvizsgálták a népszerű külföldi úti célokat, és kimutatták, mely országok és régiók voltak a legkeresettebbek szeptemberben és októberben az orosz turisták körében – írja a Gazeta.

Ázsia lett a legnépszerűbb a bársonyszezonban, a Japánba irányuló megrendelések nőttek a leginkább, de a Magyarországra és Dél-Afrikába irányuló foglalások száma is megduplázódott.

A nyári elemzések még azt mutatták, hogy Magyarország és a Fülöp-szigetek népszerűsége nőtt leginkább az utazni vágyó oroszok szemében, akik jóval több pénzt hagytak itt pihenésük során, mint tették egy évvel korábban.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2024. október 16. 13:03 Szerkesztve
szintetikusverkez 2024. október 16. 12:40 ..."Az orbánok putyinékat várják te csicska. :D"... NE TERELJ, szarfaszú, mert ezzel is buktál, mint ólajtó. Putyinék KÉT okból jöhetnek: 1. boltolni, ahogy eddig is tették 2. hódítóként. Egyik sem a turisták alapvető jellegzetessége, még ha a bevásárló turizmus, mint alágazat, a csóró proliformád hungarikumnak is beillő sajátja, amikor apád a pöfögő Trabantjára fölstócolva hurcolta Bécsből a Gorenjéket, a hűtőt, mélyhűtőt, mosógépet egyszerre, hogy majd kidurrant a súlyoktól lelaposodott kerék. Most egyik sem aktuális részben a szankciók miatt, részben, mert a hódítás elakadt Donyeckben. A napi 5-10 faluval 100 évbe telik, mire ideérnek.
csapláros
2024. október 16. 12:53 Szerkesztve
szintetikus 2024. október 16. 12:33 ..."Az orbánok bizony várják az oroszokat. "... Ja, ja: 1. teli van orbánokkal ez az általatok lekurvázott, semmibe vett ország, mert a kibaszott ruszkik nem tudják kínjukban, hogy mire költsenek a nem egy-két órás, napos tartózkodásuk során, ahol semmi olyan nincs, amire ne mondanátok, hogy SZAR ! A ruszkinak és más turisták millióinak meg NEM AZ. 2. magad is a buliturizmust preferálnád ezerrel, a csóró nyugati, árukihordó, elárusító, gyárakban keccsölő proli buzifejűeket, akik csak az olcsó piáért jönnek ide egy hétvégére az undorító, valamikor fényes ZSIDÓ negyed romkocsmáiba, hogy azután jól összehányják, összehugyozzák, összeszarják az utcáit, és kábszertől betépve kezdjenek ki az amcsi, magukat a metiltől ugyancsak kikészítő deszantosokkal. NEKED EZ az idegenforgalom, mert ezt csinálod magad is nagy pofával külföldön. Eddig még megúsztad, hogy agyonverjenek, más meg nem volt ilyen szerencsés.
coyote-0
2024. október 16. 12:52
Mer' itt nem nézik őket kollektíve bűnözőnek vagy untermensch-nek, akármit is tesz Putyin.
csapláros
2024. október 16. 12:40
Azért sokat nyom a latban, hogy a szankciók és a háború miatt Magyarország Oroszországból közvetlenül megközelíthetetlen, csakis kerülő úton, átszállással. Még az is szép, hogy egyáltalán, számon tartják, miközben Japánnal nincsenek ilyen problémáik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!