Az oroszok beolvastak: ez a különbség a BRICS és a NATO között!

2024. október 13. 09:14

Egyenrangú résztvevők szövetsége hatalmaskodás helyett.

2024. október 13. 09:14
null

Nyitókép: Getty Images / Bet Noire

A Ria Novosztyi arról ír, hogy a BRICS-szövetség nem volt és nem is lesz katonai szövetség – ezt az orosz külügyminisztérium közleménye alapján közölték.

„A BRICS soha nem volt és nem is lesz katonai szövetség. Sőt, a BRICS nem is nemzetközi szervezet vagy integrációs struktúra, hanem 

egyenrangú résztvevők államközi szövetsége” 

– írják.

A minisztérium szerint a BRICS olyan multidiszciplináris stratégiai partnerséget jelent, amely három kulcsfontosságú „pilléren” alapul: politika és biztonság, gazdaság és pénzügy, kultúra és humanitárius kapcsolatok.

„A BRICS-partnerek közötti kapcsolatok 

az egyenlőség és a kölcsönös tisztelet, a nyitottság, a pragmatizmus, a szolidaritás és ami a legfontosabb, a senki ellen nem irányulás 

elveire épülnek” – hangsúlyozta a külügyminisztérium.

Hozzáteszik: ezt a tézist a BRICS alapdokumentumai, és a közös nyilatkozatok is megerősítik.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2024. október 13. 18:56 Szerkesztve
viking-10csapláros 2024. október 13. 15:03 ..."Én értem, hogy ezt te elhiszed, de hol van diktatúra?"... Diktatúra MINDENÜTT van, Nyugaton, ahol Macron ugyanúgy verte szét a sárga mellényeseket, a görögök pedig a sztrájkolókat, mint nálunk Gyurcsány az öszödi bezád után a tiltakozókat, ahonnan no-go zónák bandaháborúi következtében menekülnek a zsidók és a nyuggerek hozzánk is, mert mi MÉG a 10 évvel ezelőtti Németország biztonságát nyújtjuk nekik, ahol kereszteket döntögetnek és a saria szerint itélkeznek egyes gettókban, mert a remdőrség már nem mer ott intézkedni, ahol az LMBTQ és gender ideológiával mételyezik az ifjúságot, ahol a nők este nem léphetnek ki az utcára, ahol bárki, bármikor mészárolhat "allah akhbar" felkiáltással, ahol az állam liberálnáci vezetői építik le a nyugat jóléti rendszerét a migránsok javára. És ahonnan a LIBERÁLNÁCI gyarmatosítással vetnének véget a nép gyarapodásának, ahogyan azt a görögökkel is tették. Ez nem HIT, hanem a tények kérdése.
csapláros
2024. október 13. 18:44
viking-10csapláros 2024. október 13. 14:48 ..."Ez most komoly? Azért kell oda költöznötök, mert Magyarország mindig is EU és NATO tag lesz. A Fidesz tábor olyan öreg, hogy lassan kihal🤡🤡🤡🤡"... 1. HALÁLOSAN komoly. 2. Gyengék az érveid az EZER ÉVE a kárpát-medencében élőkkel szemben. Ahogy a török, a német és a szovjet uralom sem tartott örökké, úgy éljük túl a LIBERÁLNÁCI Európát is, Eu-val, NATO-val vagy anélkül. 3. Ne reménykedj a Fidesz tábor kihalásában, mert az utánpótlás folyamatos.
Zjzj
2024. október 13. 17:51
“Az oroszok beolvastak: ez a különbség a BRICS és a NATO között!” A teglasok a demokracia csucsan, attol feljebb mar csak a mennyorszag…mennyetek is oda csurhenepseg, odsvalok vagytok a komcsik koze…
sexykitty-5000110
2024. október 13. 13:59
🍓 ️ ­­É­­­r­t­é­k­e­­l­­d­­­ ­a­ ­­s­­­z­­e­­x­­­i­­ ­­­p­­­u­n­c­­­i­m­­a­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!