Apokaliptikus képsorok Izraelből: ilyen, amikor a fejed fölött zajlik a csillagok háborúja (VIDEÓ)

2024. október 02. 08:55

Csillagok háborúja.

2024. október 02. 08:55
null

Nyitókép: MTI/EPA/Atef Szafadi

A Dailymail TikTok-oldalára került föl egy felvétel, amelyen 

helyi felvételek élőben mutatják, 

ahogy a rakéták a felvételt készítők feje fölött záporoznak országukra, miközben ezerrel dolgozik a Vaskupola elnevezésű rakétavédelmi rendszer, amit a világ legjobbjának tartanak.

„Az Izraelben készült videók több nézőpontból mutatják, amint Irán több száz rakétát lőtt ki Tel-Avivra” 

– írják.

Íme:

@dailymail Videos taken in Israel show multiple points of view as Iran fired hundreds of missiles at Tel Aviv. 🎥 Reuters #news #breakingnews #war #middleeast #attack #israel #iran ♬ original sound - Daily Mail

Ezt is ajánljuk a témában


 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Treeoflife
2024. október 02. 12:26
Azok a háborúpárti ukránszopók, akik folyamatosan verik a nyálukat, most akár Libanont is megcélozhatnák, hogy helyben szerezhessenek "benyomásokat" az általuk oly bőszen támogatott háborús helyzetről. Ahhoz nem füllött a foguk, hogy az ukrán frontra menjenek - ott biztosan hideg is van - most előttük a lehetőség. Megmutathatják, mennyire "bátorak" - élükön a legbátrabb "poloskával".
voltospultos-2
2024. október 02. 12:21
Tasi János Biztos? Biztos. C. Northcote Parkinson: Kelet és Nyugat. Mezopotámiától GB konyulásáig. Minden háború a bizniszről szólt, akárminek álcázva. Győzni csak úgy tudok, ha hatékonyabban fejlesztek, mint az ellenség. Az se árt, ha a népem nem girhes, göthös.
Tasi János
2024. október 02. 11:35
Közben a rühes férgek nem nyugszanak!, fals-flag vegyi támadást készítenek elő! orientalista.hu/vegyifegyverek-bevetesere-keszul-a-nyugat/
MaBaker
2024. október 02. 10:51
Ilyen az ha egy térségben 5000 éven át csak háborúskodást szít valaki
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!