Stoltenberg szerint nem jelent eszkalációt, ha Oroszország belsejét bombázzák az ukránok

2024. szeptember 18. 06:53

A leköszönő NATO-főtitkár mondott egy nagyot, és érthetetlent.

2024. szeptember 18. 06:53
null

Nyitókép: MTI/AP/Olivier Matthys

A Strana arról ír, hogy Jens Stoltenberg mostanában leköszönő NATO-főtitkár így nyilatkozott: 

ha Ukrajna megkapná az engedélyt arra, hogy az orosz területeket támadjon nagy hatótávolságú rakétákkal, az nem feltétlen vezetne eszkalációhoz.

A norvég politikus nem vette figyelembe, sőt, elutasította Vlagyimir Putyin figyelmeztetését: szerinte az orosz elnök már húzott „vörös vonalakat”, amelyek átlépése nem vezetett a háború kiterjesztéséhez a NATO-tagokra.

Röviden szólva Stoltenberg megadná az engedélyt Oroszország megtámadására

 és támogatja Nagy-Britannia és Franciaország törekvéseit, amelyek ugyanerre irányulnak.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2024. szeptember 19. 07:25
Ez a norvég szerencsétlen fasz sose az értelméről volt híres. Nemis azért rakták oda.. Norvég Munkáspárt, aminek a nevéből kivették a nemzetre utaló előtagot.. Ennek a tagja..
Krupp Skya
2024. szeptember 18. 21:26 Szerkesztve
Adolf Hitler is ugyanígy gondolta de nem viselt szemüveget csak bajuszt ennyi a különbség köztetek. Koponyája ma egy moszkvai antropológiai múzeum polcán kiállítási darab majd ha mellette lesz a tied elmegyek megnézlek benneteket, mindig érdekeltek a nagy koponyák.
KötőDániell
2024. szeptember 18. 19:48
Ahogy a minap az egyik elemző megjegyezte, sok nagy konfliktust robbantottak ki úgy hogy az egyik fél azt gondolta hogy nem, a másik fél meg azt hogy de.
Csigorin
2024. szeptember 18. 13:34
szoval stoltenberg meg nem latott olyat hogy mi tortenik ha a 1. hagyd abba 2. hagyd abba mert szajonvaglak 3. hagyd abba mert tenyleg lebaszok egyet 4. na most mar tenyleg hagyd abba mert baj lesz sorozat utan a pimasz kolyok tovabbra is ugral es orjong merthat szoltak negyszer is es meg mindig nem kapott pofont?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!