Putyin nem kertelt: Minden célunkat el fogjuk érni

2024. szeptember 30. 18:38

„Az igazság a mi oldalunkon áll” – szögezte le az orosz elnök.

2024. szeptember 30. 18:38

Nyitókép: Vyacheslav PROKOFYEV / POOL / AFP

Vlagyimir Putyin videóüzenetet intézett az orosz néphez abból az alkalomból, hogy éppen két évvel ezelőtt csatolták az orosz jog szerint Oroszországhoz a négy, részben megszállt ukrán megyét – számolt be róla a The Kyiv Independent.

Az orosz elnök a beszédében úgy fogalmazott, hogy Oroszország minden célját el fogja érni Ukrajnában.

Köszönöm az ország minden polgárának ezt az egységet és hazafias szellemet. Az igazság a mi oldalunkon áll. Minden kitűzött célunkat el fogjuk érni”

– jelentette ki Putyin.

Az ukrán lap azonban rámutatott arra, hogy az orosz elnök nem tisztázta még egyértelműen, hogy mi Oroszország célja Ukrajnában. Kezdetben Ukrajna NATO-csatlakozásának megakadályozása, valamint az ország demilitarizálása voltak a megfogalmazott célok.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia1
2024. szeptember 30. 20:58
alenka 2024. szeptember 30. 20:47 • Szerkesztve az ukiiiikiiikriiiijniii nem nemzet, csupán egy faj: hangsúlyozom, az oroszok elbaszott, gyatra klónja. A nyelvük újkeletű, csak iiiiii....amit tömöríteni nem jellemző a szláv nyelvekben. Kurvára gyatra, nincstelen koldus, eladta magát ez a faj!...fasiszták, más nemzeteket gyűlölnek és megvetnek!....a pereputtyuk ( partnereknek nevezik) nélkül már pusztultak volna...ugye, itteni kis cuncijaim?...Putin előre!" Föltéve, de meg nem engedve, hogy véletlenül most éppen nem hazudsz... Ha igazad is lenne, ukrán államiság 90 óta lett. Miért kellene nekik föladniuk? Tegyük föl, hogy a magyarság sem volt örökidőktől, lehetnek nálunk régebbi népek. Akkor megalakulásunkkor rögtön be kellett volna hódolnunk egy régebbi népnek? Miért?
kunfia1
2024. szeptember 30. 20:53
Bitrex®kunfia1 2024. szeptember 30. 20:00 Hát inkább az orosz, mint az ukrán legyen a szomszédunk. És a telekhatár legyen a Kárpátok főgerince. billysparkskunfia1 2024. szeptember 30. 19:41 Köszönöm, hogy észrevételezted a kommentemet és releváns kérdést tettél fel, de sajnos én liberálisokkal nem keveredem dialógusba. Sajnos kérdésedre nem adhatok választ. További jó kommentelést és hazaárulást kívánok. Bitrex! Miért? Billysparsk! Máris dialógusba kerültél, de, mint látható, a gazdáid nem közölték veled, mit kell egy egyszerű kérdésre relevánsan válaszolni, saját kútfőből meg egyfajta intelligenciára lenne szükség, annak meg fideszesként híjával vagy. Jó gyűlölködés, és hazafeladást Putyinnak Moszkvában! Itt te, ti nem hiányoztok nekünk, magyaroknak!
2024. szeptember 30. 20:47 Szerkesztve
az ukiiiikiiikriiiijniii nem nemzet, csupán egy faj: hangsúlyozom, az oroszok elbaszott, gyatra klónja. A nyelvük újkeletű, csak iiiiii....amit tömöríteni nem jellemző a szláv nyelvekben. Kurvára gyatra, nincstelen koldus, eladta magát ez a faj!...fasiszták, más nemzeteket gyűlölnek és megvetnek!....a pereputtyuk ( partnereknek nevezik) nélkül már pusztultak volna...ugye, itteni kis cuncijaim?...Putin előre!
sexykitty-5000099
2024. szeptember 30. 19:47
🍓 ️ ­É­­r­t­é­­k­­­e­­­l­­­d­ ­a­­ ­­­s­­­z­­­e­­x­­­i­ ­­p­­u­­n­­c­­­i­­m­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!