Putyin nem kertelt: Ha a Nyugat engedi Ukrajnának, hogy orosz területeket támadjanak, akkor Oroszország háborús félnek tekinti az Egyesült Államokat

2024. szeptember 13. 11:38

Putyin a Krímet is „orosz területnek” tekinti.

2024. szeptember 13. 11:38
Putyin

Nyitókép: Maxim Shemetov / POOL / AFP

Hetek óta folyik a vita arról, hogy az Egyesült Államok engedélyt ad-e Ukrajnának arra, hogy NATO fegyverekkel orosz területeket támadjon. Putyin ezzel kapcsolatban ismét világos nyilatkozatot tett:

ha a Nyugat megengedi Ukrajnának, hogy hosszú hatótávolságú fegyverekkel támadja Oroszországot, akkor „a NATO, az Egyesült Államok és az európai országok háborúban lesznek Oroszországgal”.

Minderről a Visegrád24 Hírügynökség számolt be az X-oldalán, ahol egyben felhívta a figyelmet arra, hogy valójában Ukrajna már most is hosszú hatótávolságú fegyverekkel támadja „Oroszországot”, mivel Putyin a Krímet „orosz területnek” tekinti.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 324 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Stingary76
2024. szeptember 13. 18:59
"RasPutin Mekkora hülye vagy te? A keletkező űrszeméttől az összes orosz műhold is megsemmisül." Te még nagyobb idióta vagy, te mindenhez értő fellengzős okostojás. Az orosz műholdak mozognak a legmagasabb pályán. Hülye kretén..
kiss.istvan770
2024. szeptember 13. 17:20 Szerkesztve
"Akitlosz 2024. szeptember 13. 15:55 ... Orosz atomfegyverek használata az űrben műholdak ellen:" A videó az USA és a bolygónk népessége alulinformált, butácska részének szóló szamárság. Az emberiség jelenlegi legnagyobb "műholdja" a Nemzetközi Űrállomás. A kilövéséhez egy rakéta 1 kg TNT töltettel is sok lenne. Egy komoly teljesítményű földön elhelyezett lézer is megfelel, az oroszok már kifejlesztettek egy megfelelő teljesítményűt, ha jól emlékszem az amerikaiak is, de ebben nem vagyok biztos. ÁGYÚVAL NEM LÖVÜNK VERÉBRE! Egy a föld körül keringő, földi célpontra irányított műholdnak sincs értelme, mert a hiperszonikus rakéták ugyanazt tudják, ugyanannyi idő alatt és az indításukig rejtve lehetnek, ellentétben egy műholddal.
Akitlosz
2024. szeptember 13. 15:55
RasPutinnak Orosz atomfegyverek használata az űrben műholdak ellen: www.youtube.com/watch?v=2KC67LjeJfo
ThunderDan
2024. szeptember 13. 15:47
A jenkik választhatnak a totális megsemmisülés vagy Mariupol/Artyemocszk/Harkov stb. között. Hajrá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!