Zelenszkij zöld utat kapott Oroszország bombázására? – Mandiner Harctér

2024. szeptember 12. 19:00

Sor került az eddigi legnagyobb dróntámadásra Moszkva ellen, az oroszok ellentámadásra készülhetnek a kurszki régióban. Zelenszkij kész tervvel készül a háború megnyerésére, közben a német kancellár is békekonferenciát sürget.

2024. szeptember 12. 19:00
null

A műsorban elhangzott legfontosabb megállapítások:

  • A háborúnak egy teljesen új szakaszát látjuk
  • A háború dinamikája az oroszoknak kedvez
  • A kőolajszállítás kérdésben rá vagyunk szorulva mind Oroszországra, mind Ukrajnára.
  • Az amerikai külpolitikát még mindig Obama emberei irányítják

A teljes műsor itt tekinthető meg:

A beszélgetés podcast formában is meghallgatható:

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. szeptember 13. 12:47
MÉG EGYSZER ITT NINCS VITA NINCS KÖZÖSKÖDÉS SOHA A BÜDÖS ÉELTBEN NEM LESZTEK MEGTŰRVE SE VÁLASZRA MÉLTATVA, ÉS MINDEN PRÓBÁLKOZÁSOTOKÉRT HULLÁK VAGYTOK.
vajda
2024. szeptember 13. 06:39
Kedves Mandi! Mi alapján szűritek a híreket? Mert ezt a fontos hírt nem találtam meg nálatok: "Recep Tayyip Erdogan török elnök szerdán megerősítette Törökország változatlan támogatását Ukrajna szuverenitása és területi integritása mellett, külön hangsúlyt helyezve a krími tatárok jogainak védelmére, írta meg az Anadolu Ajansı. „Törökország támogatása Ukrajna területi egysége, szuverenitása és függetlensége mellett szilárd. Krím visszaadása Ukrajnának a nemzetközi jog követelménye” – mondta Erdogan videóüzenetben, amelyet a Negyedik Krími Platform Vezetői Csúcstalálkozón sugároztak. Az elnök azt is hangsúlyozta, hogy Törökország soha nem ismerte el Krím annektálását, amely csak fokozta a régió lakóinak szenvedését.
B_kanya
2024. szeptember 13. 06:18
kepiblanc 2024. szeptember 12. 19:44 "A háború dinamikája az oroszoknak kedvez" Miféle dinamika az, hogy már a saját földjükön kell harcolniuk?! :D " Napi 2000-2500 halott ukrán meg napi 20e fő érkezik Magyarországra. A CGI üzlet hogy megy?
B_kanya
2024. szeptember 13. 06:15
herden100 2024. szeptember 12. 23:19 "IRÁN ZÖLD UTAT KAP IRAK BOMBÁZÁSÁRA" Szíriának és a husziknak joguk van elvinni a háborút DC-t, az amcsi lakossághoz....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!