Biden hajlik rá, hogy az ukránok nagy hatótávolságú fegyvereket vessenek be Oroszországban

2024. szeptember 11. 08:45

Gondoskodnak az ukránokról.

2024. szeptember 11. 08:45

Nyitókép: JIM WATSON / AFP

Az Ukrajinszka Pravda megírta: Antony Blinken szerint 

Joe Biden amerikai elnök nem zárja ki, hogy Ukrajna rakétákat lőhet ki Oroszország belső területeire,

 mivel Irán rövid hatótávolságú rakétákkal látta el Moszkvát, és Vlagyimir Putyin orosz elnök „valószínűleg heteken belül beveti ezeket Ukrajnában”.

Blinken leszögezte: gondoskodtak arról, hogy az ukránoknak a háború kezdete óta „rendelkezésére álljon, amire szüksége volt, hogy hatékonyan visszaverje az orosz agressziót”.

Hangsúlyozta Oroszország nyílt megtámadásáról ukrán rakétázás képében:

 „Soha nem zárjuk ki. De amikor engedélyezzük, biztosítani akarjuk, hogy ez úgy történjen, hogy elősegítse azt, amit az ukránok megpróbálnak elérni”.

 Sőt, Joe Biden szeptember 13-án találkozik az Egyesült Királyság miniszterelnökével, Keir Starmerrel, hogy 

megvitassák az ukrán védelmi erők behatolását Oroszországba,

 derült ki.

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csakegyittlako
2024. szeptember 12. 22:52
Most hirtelen eszembe jutott a majmok bolygója című klasszikus film. Két okból is. Ezek is épp olyan majmok mint azok voltak a filmben, és ha odalőnek, (putin nem fog gondolkozni a válaszon) akkor kb hasonlóan kezheti újra aki véletlen megmarad. Tényleg ennyire nem kerek az egész? Zselé eddig honvédő háborúról mesélt, most meg támadni akar? Azt nem ő fogja tenni, hanem a NATO. Zselének nincs technikája se szakembere azokhoz a rakétákhoz. Ha elpusztítják a világot, akkor mi értelme lesz?Kin uralkodnak, ősembereken? Azon a maréknyi emberen aki esetleg túléli? Szomorú sorsunkat látom, mert itt vagyunk közvetlen a szomszédban. Eszetlen emberek, még hány világot akarnak elpusztítani?
Csigorin
2024. szeptember 12. 18:39
ezzel csak az a gond, hogy az ukranok azt NEM TUDJAK bevetni. A nagyhatotavolsagu raketakhoz muholdas adatok kellenek. Azok meg csak a NATOnak vannak, az ukiknak nincsenek. Kepzett kezeloszemelyzet kell, ami megintcsak az ukiknak nincs, a NATOnak van. Tehat ha - akar ukrajna teruleterol akar nem - nagyhatotavolsagu NATO raketak ernek el oroszorszagi celpontokat, az nem jelent kevesebbet mint azt, hogy a NATO haboruba lepett Oroszorszag ellen. A kovetkezmenyeket meg aligha kell reszletezni.
alenka
2024. szeptember 11. 14:26
Ez a trottyos matuzsálem nem nyugszik: imádattal támogatja a korcs ukrán fajt. A drogos stöpszli naci kobold a pereputtyával az utolsó világháborút készítik elő. Ugye, Putin türelme is véges... ukiiiikiiikriiiijniii - nak pusztulnia kell, ez a feltétele, hogy megmaradjon a mi világunk...!
Treeoflife
2024. szeptember 11. 11:47
„Soha nem zárjuk ki. De amikor engedélyezzük, biztosítani akarjuk, hogy ez úgy történjen, hogy elősegítse azt, amit az ukránok megpróbálnak elérni”. Sőt, Joe Biden szeptember 13-án találkozik az Egyesült Királyság miniszterelnökével, Keir Starmerrel, hogy megvitassák az ukrán védelmi erők behatolását Oroszországba, " derült ki. Nagyon nyitogatják a világnak szánt "pofonládát". Csak abban bízok, hogy Putyin még mindig józan marad, mert ezek az őrült angolszászok minden józanságukat elvesztették. Akkora háborús zsákutcába lavírozták magukat, hogy a saját vesztükre már nem is gondolnak - pedig kellene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!