Putyin beszólt Zelenszkijnek: „Néha az a benyomásom, hogy azok, akik Ukrajnát vezetik, külföldiek”

2024. szeptember 05. 15:40

„Egyszerűen nem számolnak az óriási emberveszteséggel” – mondta az orosz elnök.

2024. szeptember 05. 15:40

Nyitókép: SERGEY GUNEYEV / POOL / AFP

A Mandiner is beszámolt róla, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön többek között arról beszélt a vlagyivosztoki Keleti Gazdasági Fórumon, hogy Ukrajna kurszki betörése az oroszok Donbász felé történő előretörésének lelassítását célozta, de ez kudarcot vallott, mivel Kijev egyszerűen meggyengítette erőit a front többi részén.

Putyin később kifejtette, hogy Ukrajna azzal, hogy nagy és jól képzett egységeket juttatott Oroszországba, saját magát gyengítette meg, és lehetővé tette Oroszország számára, hogy felgyorsítsa a kelet-ukrajnai offenzívát.

Az orosz elnök később tréfából azt is megemlítette, hogy annak örülne, ha Kamala Harris nyerné meg az amerikai elnökválasztást.

Ukrajna az utolsó ukránig folytatja a harcot”

 – jelentette ki Putyin a Gazeta beszámolója alapján.

„Néha az a benyomásom, hogy azok, akik Ukrajnát vezetik, külföldiek. Egyszerűen nem számolnak az óriási emberveszteséggel” – mondta az orosz elnök.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 195 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
figyelő4322
2024. szeptember 05. 23:36
cinkegolyófigyelő4322 2024. szeptember 05. 18:05 • Szerkesztve "Soros is azzal büszkélkedett, hogy már 30 éve Ukrajnában vannak. Már akkor kijelölték a birtokaik határát." Hát igen, a mi saját hőn szeretett, és áhítattal tisztelt Dollár Papánk (jó spekulációs szimattal) FILLÉREKÉRT felvásárolt birtokokat, üzleteket, stb, stb. Ukrajnában már abban az időben. Nem tudom, hol vannak pl. a földbirtokai, de ha a keleti (ruszki) régióban, akkor búcsút mondhat az elpazarolt filléreknek - hacsak Vlagyimir Vlagyimirovics nem kompenzálja... Persze nem tudom elképzelni, hogy ez megtörténne! Sok más nyugati oligarcha is szívhatja a fogát...
Obsitos Technikus
2024. szeptember 05. 22:41
Nekem 30 éve ez az érzésem..
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 05. 21:17
»FeketeFehér 2024. szeptember 05. 20:25 Putyin büszkén bejelentette, hogy bár tudja, hogy az ukrajnaiak« Már korábban is feltűnt, konzekvensen nem ukránoknak hívod őket.
FeketeFehér
2024. szeptember 05. 20:25
Putyin büszkén bejelentette, hogy bár tudja, hogy az ukrajnaiak rühellik az orosz megszállást, és harcolnak ellene, de ő parancsot adott az orosz hadsereg tagjainak, hogy öljenek meg minél több ukránt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!