Nemcsak Európa, hanem az egész világ érdekében támogatni kell Orbán Viktor békemisszióját – állítja a European Conservative szerzője

2024. szeptember 16. 14:09

„Sürgősen el kell hallgattatni a fegyvereket” – szögezte le cikkében Luís da Cunha.

2024. szeptember 16. 14:09

Nyitókép: Benoit Doppagne - Pool/Getty Images

Az ukrajnai konfliktus lezárásáról szóló elemzés jelent meg nem a European Conservative hasábjain. A cikk szerzője leszögezte, hogy Európa, Ukrajna és az egész világ érdekében támogatni kell Orbán Viktor békemisszióját. A magyar miniszterelnök a nyugati politikusokat azzal „sokkolta”, hogy pár nappal az uniós elnökség átvétele után Kijevbe repült, ahol találkozott Volodimir Zelenszkij ukrán államfővel, majd Moszkvában Vlagyimir Putyin elnökkel tartott rövid megbeszélést.

„A háborúpárti európai konszenzus drámai cáfolatáért Budapest kevés dicséretet kapott. Ahelyett, hogy megtapsolták volna Orbánt, 

egyesek azzal vádolták Magyarországot, hogy megbontja »a nyugati egységet«” 

– fogalmazott Luís da Cunha, a lap munkatársa.

Ezt is ajánljuk a témában

„Sürgősen el kell hallgattatni a fegyvereket”

„De egységben tévedni nem erény. Amikor egy olyan háborúról van szó, amelyben közvetve a világ vezető atomhatalmai is részt vesznek, 

a tét egyszerűen túl nagy ahhoz, hogy a közömbösség eluralkodjon” 

– folytatták. 

Ezért kell támogatni Orbán Viktor békemisszióját

A szerző arra is felhívta a figyelmet, hogy „Ukrajna helyzete rohamosan romlik. Ahhoz, hogy független államként fennmaradhasson, ami saját és Európa érdeke is, sürgősen el kell hallgattatni a fegyvereket. 

„Ezért kell támogatni Orbán Viktor békemisszióját – Ukrajna, Európa és a világ érdekében” – szögezte le Luís da Cunha.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a Mandiner.hu számára.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mandari-ner
2024. szeptember 17. 19:15
Egy kicsit sem zavar titeket fideszeseket, hogy mennyire butának néz a saját pártotok? A mandiner főszerkesztője kiad egy külföldinek látszó lapot egy álnéven író firkásszal, aztán a saját cikküket visszahivatkozzák? Nézzétek milyen népszerű óóbán külföldön. :DDDD Mindenki más röhög rajtatok, hogy ennyi is elég a sötétben tartáshoz. European Conservative Nonprofit Ltd. Tas Vezér utca 3-7, 1113 Budapest, Hungary Gergő Kereki, Managing Director mandiner.hu/munkatarsaink -> Főszerkesztő: Kereki Gergő
xantua
2024. szeptember 16. 22:14
Esetleg még mondhaták volna, hogy ne támogassák a magyarok a háborúpárti Oroszországot kőolja és földgáz vásárlásokkal. Inkább vegyenek közelkeleiti olajat, hogy a Gázai háborút támogassák.
pandalala
2024. szeptember 16. 18:08
;-)) áááá, egy elszigetelt emberét? nemá'! ......
Isten jobb keze
2024. szeptember 16. 17:07
Schadal, meg volner pál szabad lábon vannak vissza kaptak mindent! Sőt még hatalmas pénzt is ketestek. Hiába fideszes igazság szolgáltatás.. a haza átuló fidesz szavazók, mit szólnak ehhez??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!